brzi gonzales 157 Napisano Maj 14, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je do skoro imao hondu nsr 125 i onda je prodao jer su mu trebale pare da bi kupio kola...NIje imala blokadu i isla je dosta dobro ali je trosila oko 6-7 l/100 km i to kada bi je vozio malo brze a ako bi zavrtao gas do kraja trosila je i vise....Imala je nov klip i karike i bila lepo ustelovana ali to je normalna potrosnja za 2t motor...Mogla je da se smanji potrosnja kao i na svakom motoru ali onda ne bi mogla da ide u visoke obrtaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Maj 21, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah ja sa mojom apriliom izadjem uvece da se vozim,napunim rezervoar do kraja(oko 14L) a drugar sa sprintom za 300din sipe i vozi se duze od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Jun 1, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam,sve zavisi od masine,kakva je i kakav je karburator. Ja sam merio kada vozim motor na malim obrtajima do 6000-7000 dok ne otvori ventil trosi oko 4L i idem oko 80 a kada je zavrcem trosi oko 5.5-6L. Max brzina mi je bila 150-155. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...