Ivaz 5 Napisano Maj 11, 2014 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumasi, treba mi pomoc. Kada palim motor na kurblu on se upali i posle par sekundi se ugasi, dodamo mu gas ali opet se ugasi. Ocistili smo dizne i lepo je radio, i posle nedelju dana isti problem. Skinuli smo karburator ocistili sve lepo, produvali dizne i nece ni da cuje. Palili ga pola sata na kurblu ne reaguje, sve smo proverili osim svecica, pa mozda one mogu da budu, posto nemamo kljuc za njih nismo jedino njih skidali, sta vi mislite u cemu je problem? Unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džigi Bau 1 Napisano Avgust 21, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd,Vozdovac Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Imam slican problem.Imam isto Sprint Exactly 50cc..kad ga upalim radi jedno 20 sekundi i ugasi se ili kad ga upalim i dodam gas odma se gasi...i posle 5-6 takvih paljenja on radi normalno i kad ga posle upalim radi kako treba ali ako ga ostavim jedno tipa 10 sati isti problem...ja ga ne palim na kurblu,,samo na kljuc..Jel ste nasli resenje za ovaj problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5964 Napisano Avgust 21, 2015 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zameni električni saug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...