dominator 98 1 Napisano Maj 7, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Riđica Motocikl: Apn4,goes520,atv200 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je mlad, cim je 'vako zelen Salu na stranu nemam pojma ali gde otvori 3 teme za 3 minuta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dominator 98 1 Napisano Maj 7, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Riđica Motocikl: Apn4,goes520,atv200 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se odlcim domina ili trans Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Uz svo duzno postovanje, to shto ti treba da odluchish ne znachi da treba da budesh nekulturan. Napravish jednu temu i pitash u njoj sve shta te zanima a i shto ti neko reche u jednoj od tvojih tema koristi pretragu foruma i naci cesh tonu informacija o oba motora. Evo npr ja bih sa mojim potrebama i dosadanjim iskustvom ishao na transalpa. Strpljenje je vrlina!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 7, 2014 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Transalp je bolji i dugotrajnij motor samim tim sto ima dva cilindra u V rasporedu, ali ovaj sa slike mi nesto mutan, ja obicno imam averziju prema motorima koji nisu u fabrickim bojama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Oladi malo.....idi malo na pretragu pa ces naci sve sto te zanima , cak i vise.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Maj 9, 2014 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan I zove se TrAnSaLp a ne TRANSLAP ! Odlican motor Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...