cicko_ru 237 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Zona sumraka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2552 Napisano Maj 7, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2627 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ne bi mogli da razreše ni Molder & Skali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 7, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad se i ja bacam u frku jer imam samo ovlascenje za auto a covek je preko, a ovih dana treba da prenosim. Meni u agenciji kazu da moze bez problema a znacu za koji dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Maj 7, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta da vam kazem drage kolege Poglavlje III (istina je tamo negde) Danas mi je bio rodjendan,i jedina zelja mi je bila da sutra dobijem vazeci kupoprodajni ugovor sa pecatom poreske uprave ali odavno je prosao Bozic... Ustajem jutros,spremam se za posao a u glavi mi samo zelja da ce danas sve biti gotovo..... Prolazi 07h,08h,09h a meni misli ne silaze sa datog problema!!! Pauza za rucak u podne,lik iz agencije mi se nejavalja a ja vec slutim da nesto opet nevalja! 13h,14h,ja ubacujem onaj sljunak i cemenat u mesalicu i vise nebrojim koliko sam cega ubacio vec mi se samo misli o uverenom ugovoru vrzmaju po glavi! Prolazi 14h a ja nemogu vise da cekam i zovem lika iz agencija i ptam ga jel overio ugovor u poreskoj i opstini?kaze mi u opstini jeste a u poreskoj nije!sta se desava pitam ga,a on odgovara da su mu papiri stigli oko 12:30h iz poste,zatim je overio u opstini iste i kada je dosao u poresku zena na salteru mu je odgovorila da mora sefici da ostavi papire da ih ona pregleda i razmotri zbog overe pecata na novi ugovor!!!O majku im nenormalnu pa jel ovo normalnu??? Rece mi zatim lik iz agencije da poreska u Zr.radi do 15:30h pa da ce opet otici oko 15:00h do njih da vidi sta su uradili i odlucili! Ja ceo dan lopatam i samo razmisljam o tome,i slutim da opet nista nece biti uradjeno Negde posle 15:00h lik iz agencije me zove i govori me da je opet bio u poreskoj,ali da sefica nije bila tamo(a sto bi i bila tamo kad je to drzavna firma,nema razloga da bude na svom radnom mestu) Pukao sam po savovima cim mi je to rekao!!!!!Navodno,rekao mi je da ujutru u 08:00h ide opet u poresku da je nadje i da pokusa da iskuka taj pecat o placenom porezu! Sve mi se cini da sam pisao u koprive negde pijan,ili je to zbog tetovaze na desnoj ruci...... Jedina lepa stvar sto se danas desila je to da sam se ocugao sa ortacima posle posla,a ja i Steva(ko je citao putopis "Biciklom na more u Grcku"zna o kome se radi)smo stavili 100 din na tacan rezultat Vojvodina-Jagodina 2:0 i dobili 1200 din.taman za jos jednu gajbu piva za celu ekipu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Lopatas na pogresnom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8360 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Lopatu pa po leđima ožeži bagru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Maj 8, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Da se danas nije desilo to sto se desilo radila bi lopata sigurno,uz jos neko hladno oruzije Izgleda da je danas dan D Negde oko 13h me lik iz agencije zove i kaze mi "Deki reci Dragicka?!E fala nekom,ko zna kome da sam i to docekao da posle tacno 3 nedelje pakla dobijem vazeci kupoprodajni ugovor za moju Crnu Mambu!!!!Lepo kazu Ljudi TRECA SRECA!!!! Konacno...... Posto sam sljako do 18h,zamolio sam drugara da mi ode po taj ugovor u Zr,da bi mogao ujutru da registrujem masinu,odem u Zr.na moto skup i sa njega na Ponikve!!!!! Sefa sam zamolio da me pusti ujutru na sat vremena da trknem i reg.masinu!U slucaju da me odbio morao bih da ga izbacim iz naseg moto kluba posto sam predsednik istog+dao bi otkaz sam sebi(odkad nisam video ovaj smajli) Sve u svemu ko ceka i namuci se,on to i doceka sa dosta muka Ujutru gas za Vrbas!!!Nadam se da mi nece opet naci neko S'anje da nemogu da reg.mambu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Polako se nazire kraj ovoj Odiseji :moto3: :moto3: :moto3: :zdravo: :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 9, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li poneo lopatu? Moze da bude od koristi kada je vise ucesnika u raspravi! Salim se, nadam se da si zavrsio posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 9, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Aj sa srecom pa da najzad sredis te muke oko registracije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8360 Napisano Maj 9, 2014 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan E samo još da registruješ ima i ja da popijem pivo od sreće. (A meni teško popit pivu.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Maj 9, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam danas dobio novu tablicu i nalepnicu Posle 3 nedelje psihickoj meltretiranja i bio je red vise da ovoj odiseji dodje kraj!!!!!! Dobro,jes da me zakacio uskrs i prvi maj,ali sto je puno puno je slozicete se svi!Ko je kriv u svemu ovome?Verujem svi po malo:Sup Zrenjanina,Sup Vrbasa,agencija,malo i ja sto odma nisam uradio prevod na sebe proslegod,bivsi vlasnik zbog gubitka licne karte itd.... Sve u svemu odsad odma kupoprodajni ugovor i tacka!Ovo mi je drugi put da sam vec opekao oko reg.motora,ali neces ga Djubre vise budi siguran Zelim neizmerno da se zahvalim svima na saljivim komentarima,savetima,pomoci i podrsci Ujutru sljakam samo do 10h,a onda gas oko podneva za Zr,a nedelja Ponikve! Ako ima zainteresovanih da iz Zrenjanina u nedelju krenemo na Ponikve nek mi se jave na 063/717-44-80 "Djubre" Mali savet oko ovakvih kupoprodajnih ugovora sto "nisu valjali" u mom slucaju,dosta ljudi se raspitalo oko toga,i znam da nevazi u:Vrbasu,Kuli,Odzacima,Somboru! U Beogradu i juznije tvrde da moze ali za to nemogu da garantujem Sve u svemu jos jednom hvala svima!!!!Ojdo da zalijem motor pivom i da turim novu tablicu i nalepnicu!!!!! Pozz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 9, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Честитам! И надам се да си "платио школу" за следећи пут... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2552 Napisano Maj 9, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2627 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bogu završi i ti ovu tvoju igranku, ako ništa neko pametan će iz ovoga izvući neku pouku :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 9, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, ja u utorak krecem tvojim stopama ali nadam se malo laksoj varijanti, nisam ni slutio da moze biti ovako komplikovano jer svi kazu da ovlascenje 'prolazi'... Ipak si kao prodavac naveden ti po ovlascenju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Izadje ti iz Backok trougla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Maj 9, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, ja u utorak krecem tvojim stopama ali nadam se malo laksoj varijanti, nisam ni slutio da moze biti ovako komplikovano jer svi kazu da ovlascenje 'prolazi'... Ipak si kao prodavac naveden ti po ovlascenju? Izgleda da su mene samo stavili kao potpisnika umesto pravog prodavca motora,i tu je bila zabuna sto je kod prodavca pisalo moje ime i prezime,a podaci od prodavca Na mom ugovoru punomoci(sto nije valjao)pisalo je sledece:moze da upravlja vozilom u zemli i inostranstvu,da potpise kupoprodajni ugovor,prevede vozilo na samog sebe,naplati stetu od osiguravajuceg drustva,registruje vozilo i odjavi tablice!!!! U Zrenjaninu ovo prolazi ali u Vrbasu NE raspitaj se prvo dobro oko svega toga,jel nebi nikom zeleo da se desi ovakav vid igranke.... Hvala jos jednom svima!!!!pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 10, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da je "igranka" oko registracije gotova... Ja bi rado isao sa vama za Zr. , ali kao sto sam ti i juce rekao...radim ceo dan danas, provereno... Aj uzivajte i za mene danas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1590 Napisano Mart 9, 2015 Drug član, 863 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novi post sa istom temom, imao bih par pitanja za one koji su u toku: naime, kupio sam motor u Vranju, tj. zet ga je uzeo u moje ime, a ja cekam lepo vreme da odem po njega. Motor nije registrovan vec par sezona, prodavac ima ovlascenje i odjavljenu saobracajnu. Moj je plan da tu papirologiju zavrsim u narednih mesecak dana - da ga prevedem i registrujem kod mene u GMu, stavim tablicu u ranac i pravac Vranje, pa na dva tocka kuci. Na netu sam nasao kako treba da izgleda procedura i blanko kp ugovor koji samo treba da se popuni. Ono sto me buni je sledece: mogu li ja sam da ga popunim bez angazovanja agencije i posaljem ga postom zetu, a on ga sa prodavcem overi i plati porez beg mog prisustva, pa mi sve to plus saobracajnu vrati na isti nacin? I ko je uopste posle ove "genijalne" ideje sa notarima zaduzen za overavanje ugovora kod prodaje vozila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Mart 10, 2015 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan U Vranju još uvek nema notara. Sve se overava u Sudu kao i do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan @Gile Pri overi ugovora u sudu obe strane moraju da budu licno prisutne sa vazecim licnim kartama. Dakle, ako hoces da saobracajna glasi na tvoje ime, moraces ti da budes prisutan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Mart 10, 2015 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moglo je ne znam jel može još.Overiš ti tvoj potpis kod tebe,prodavau pošalješ pa on overi kod njega.Porez može da preda ko bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Mart 10, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Mozes ti overiti svoj potpis pa poslati prodavcu da on overi svoj potpis. Ako se radi ugovor po ovlascenju morace da se pravi kupoprodajni ugovor (posto u ovlascenju ne pise da se motor moze pokloniti) i porez se placa u opstini gde je motor bio registrovan. Da motor kupujes od vlasnika mogao si napraviti ugovor o poklonu i onda porez placas u svojoj opstini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Notar mora samo za prepis nekretnina, sve ostalo možeš u opštini, a za registraciju tehnički u Vranju pa slanje papira u GM registracija pa se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1590 Napisano Mart 11, 2015 Drug član, 863 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala na odogovorima. Danas sam overio svoj potpis i poslao u Vranje, nadam se da ce tamo sve proci bez problema. Inace, blanko ugovor skinuo sa sajta, pa mi sad u gornjem levom uglu prve strane ugovora stoji njihov logo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...