skohajm 185 Napisano Maj 1, 2014 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan IXS jakna, velicina XL (54). vodo/vetro-nepropustna. Ima protektore na laktovima, ledjni protektor i zimsku postavu. Dva unutrasnja dzepa, 4 spoljasnja. Veoma je ocuvana. Moze se probati/pogledati u NSu. Nosio sam je prosle sezone kao drugu jaknu, obzirom da pantalone koje imam ne mogu da se spoje sa ovom jaknom. Ja sam 178cm visok i imam 105kg. Od kako sam prebacio stotku stomak se isprecio u nosenju ove jakne, sto jeste razlog prodaje. cena : 50 e 063 10 53 277 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 185 Napisano Maj 1, 2014 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Maj 1, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan dobra jakna , u dobrom stanju - gledao sam je cesto (dok cenjeni kolega skohajm nije prebacio metar kila... ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 185 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan zamena za kofer sa monokey sistemom kacenja dolazi u obzir. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 185 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 185 Napisano Maj 17, 2014 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...