Jump to content

Moto Zajednica

U cara Trajana kozje uši 2

Recommended Posts

• U prolazu, 99 postova
  • Motocikl: z1000sx

Gosin Momire fino stivo za citanje i bas nekako opustajuce ..ne znam da li zbog predela kroz koje vozis ili tvog nacina pisanja u svakom slucaju hvala ! 0takoje.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 192 postova
  • Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010

Vidiš! Kad god sam vozio pored Dunava, bio sam ubeđen da je rumunska strana lepša, a nisam nikad njome prošao. Uvek ti tuđe izgleda bolje.

Baš mi je drago da nisam bio u pravu.

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Honda NC 750 XA

Super fotke i lepo sve opisano, bas onako potaman. Volim i sam da se vozam uz Dunav a posebno skelom, ko sto kazes to je poseban dozivljaj... Kad mi dodju neki gosti uvek ih vodim na voznju tim putem , (obala Dunava kod NS ispod F.Gore... Beocin,Banostor, Nestin,Sisatovac) svi se oduseve.

Ako budes nekada isao opet? Zovi :takoje:

• Svrati ponekad, 451 postova

Hvala na komentarima... :takoje:

Volim da čitam putopise jel često nađem informacije koje mi znače na putovanju. Pre polaska na neku destinaciju, pročitam putopopise sa te rute i uvek nađem nešto korisno... Tako se i ja trudim da moji putopisi budu korisni, koliko je moguće zanimljivi, sa kratkim tekstovima i sa interesantnim fotkama... Eto.. kolege bajkeri...:zdravo:

MORAM I OVO DA KAŽEM... nešto što me je impresioniralo...

Kada sam radio fotografije pre Golupca, parkirao sam motor, odmah pored puta i petljao sam nešto oko aparata.. vidim dolazi neki besan putni BMW, vozač usporava, pali sva četiri, ja mu dajem znak :takoje: da je sve u redu... čovek produžava dalje, svira i pozdravlja... pogledam registraciju, strana... LEP GEST SOLIDARNOSTI...

POZDRAV... :zdravo:

I da kolega Neša, sa forum SHOKLA... Nešo svaka ti čast i hvala na pomoći, druženju i zajedničkom vozanju... Neša je bio pravi turistički vodič, koji me je upoznao sa lepotama Kladova i okoline...

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Profo,profo :moto3: lepo. a sto se tice Nese-svima se nadje.

Sta da Vam kazem...??? Takvi smo mi, Lokalci... Jos kada umemo da "teramo" i motore... :D

Dobrodosli su svi, koji se zapute u ove, nase krajeve, i ukoliko budete bili primeceni prilikom iste radnje, bicete "startovani" od strane nekog zaludnog Taksiste... :takoje:

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja