LjuboslavKTM 0 Napisano April 27, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Imam u planu na kupim KTM EXC 450, 2004-2005god, pa me interesuje ako ga ima neko, kakva su mu iskustva, mane, prednosti, sta treba da pazim na odrzavanje, koje ulje preporucije... ? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Maj 1, 2014 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan ja imam 2004 god i za sad je sve ok odradio je skoro 500h i za sad nikakvih problema nemam lepo ide i lepo se cuje ulje menjam na 15h a filtere svaki drugi put i to je to, ima dva filtera i provera ventila na nekih 3-4 zamena ulja koristio sam motorex, a sada sipam motul mnogi hvale to godiste valja proveriti srafove s vremena na vreme posto hoce da se odvrnu bajk je pun snage i ide na zadnji u svakoj brzini ako cepas enduro prava stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Maj 1, 2014 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan EXC 400 iz 2006 ulje na 7-10 sati, kod mene od 150 sati na 250 sati mjenjani ventili,klip i nikasiliran cilindar,jako skupo... inače idealan motor,dovoljno jak i uglađen agregat. EXC 450 iz 2012 sam vozio par sati ,odlična mašina i dosta bolje ide od 400,uz napomenu da je po mom mišljenju prejak motor (non stop u grču na njemu),o održavanju neznam ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...