Bishke 263 Napisano April 23, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ruter iz naslova, nikad koriscen, nov, nema garanciju, folija nije skinuta kao ni nalepnica sa portova ! http://www.smallnetbuilder.com/wireless/wireless-reviews/31653-tp-link-tl-wr1043nd-ultimate-wireless-n-gigabit-router-reviewed Cena 4500din 064/2741275 Ugljesa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 1, 2014 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam problem sa wifi, nemam domet u celoj kuci, da li bi da ovim resio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 3, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi gde zelis da imas domet Javi se na pp, mozda mozemo da testiramo ako si ozbiljan kupac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Maj 3, 2014 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Za to imas pojacivac signala,kosta oko 5000.Samo udenes u 220V i imas signal samo tako! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 4, 2014 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan dok je bio otprilike na sredini kuce bilo je signala svugde ali sad zbog adaptacije kuce morao sam da pomerim u prednji deo i sada nemam u celoj kuci domet, a ni na spratu, valjda ima previse zidova koje signal mora da savlada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Maj 4, 2014 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na mom zamenio antenu,stavio sam od 8 Db i sada ima signala svuda ,probaj tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 4, 2014 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan probao sam , nece Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...