DaNiro 50 Napisano April 21, 2014 U prolazu, 79 postova Motocikl: KTM SuperDuke 990- bivsi KTM SuperDuke 1290 R -sadasnji Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, moje ime je Danilo, imam 26 godina, rodom sam iz Leskovca ali vec 8 godina zivim u Beogradu. Veliki sam ljubitelj motocikala i decacki mi je san da posedujem jedan (za pocetak). Ne vozim nista, pripremam se da upisem skolu za A kategoriju u narednih mesec dva. Obozavam motarde, pa se nadam da cu jednog dana moci sebi da priustim Hypermotarda 821. Osim motocikala, velika ljubav su mi i borilacke vestine, nosilac sam prvog dana u kendou. Eto toliko od mene i bolje vas nasao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano April 21, 2014 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 212 Napisano April 21, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ako volis i zelis prilika ce se ukazati samo strpljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15960 Napisano April 21, 2014 moto merkat °°, 4991 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...