Bojan_Jgd 1019 Napisano April 19, 2014 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Vanucci bisage. Kupljene su u Louisu pre par godina ali su vozene par puta samo. Bisage su zaista fantasticne ali ja se okrecem koferima. Inace se radi o ovim bisagama: http://www.louis-moto.co.uk/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10026560 Dakle uglavnom sve pise na linku. Uradjene su od cvrstog materijala a ne od tekstila i imaju vodonepropusne cibzare. Imaju i dva kajisa za nosenje oko ramena. Evo kako stoje na mojemu motoru: Nisu nigde ostecene spolja ni iznutra same bisage. Ali mi se pocepala navlaka protiv kise od vetra. Jednom sam je navukao i eto... Pored ovoga, slobodno mogu da kazem da su kao onog dana kada sam ih kupio. Cena 100 evra. Ako nekoga interesuje nesto posebno, mogu da slikam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1019 Napisano April 19, 2014 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan U obzir dolazi i zamena za neke manje bocne kofere. Recimo Kappa K21N, Givi E21 ili Givi E22. Moze dogovor oko cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1019 Napisano April 21, 2014 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike kako sada izgledaju: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1019 Napisano April 23, 2014 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 90 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1019 Napisano April 25, 2014 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Bisage ce biti na prodaju do drugog maja. Tada je dogovoreno sa Sebom da pravim odbojnike. Ako prodam bisage onda se prave nosaci za kofere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1019 Napisano April 26, 2014 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Réservé do ponedeljka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1019 Napisano April 28, 2014 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Verujem da ce kupac biti zadovoljan i nadam se da ce ih koristiti vise nego sto sam ih koristio ja...greota da skupljsju prasinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...