HoochieMan 30 Napisano April 16, 2014 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Otvaram temu u cilju preporuke Duleta Bajkoma, člana našeg foruma, svima kojima je potreban prevoz motora. Imao sam potrebu da transportujem motor, i po preporuci prijatelja ukucao sam u Google reč "bajkom". Kao što mi je prijatelj i obećao, prvi rezultat je bio http://www.bajkom.com/, Duletov sajt. Zna šta radi, transportuje efikasno, pažljivo, kvalitetno i sa stilom, crvenom Calibrom. Koristi prikolicu prilagođenu za transport motora. Dule Bajkom je dobar čovek, i kako sam u razgovoru sa njim zaključio - dobar otac male devojčice. Iskreno mi je drago da sam ga upoznao, ali nadam se da neću skoro praviti sranja pa da moram opet da ga potežem, i sa zadovoljstvom ga preporučujem. Želim sa vama da podelim svoje dobro iskustvo sa njim, za koje slobodno tvrdim da je garancija da će učiniti sve što može da posao uradi najbolje moguće. Zaobiđite pijanog čiču sa kombijem- ovo je bolja varijanta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 17, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zlu ne trebalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano April 18, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Svaka preporuka, covek to duze radi, pouzdan, tacan, zavrsava posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 15, 2015 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, ova preporuka više nije aktuelna. Čovek je prestao da se bavi ovim poslom, to je najsvežija informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...