koska47 2 Napisano April 14, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: XT600Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje ljudi. Vec sam postavljao neka pitanja u vezi mehanizacije, dobijao brze odgovore a nisam se ni predstavio...moja je sramota. Ja sam Marko iz Kragujevca i od skoro vozim motor (3. sezona). Vozim prvu Teneru, ne znam ni koje godiste(ili je 84 ili 88), registrovana na '97 jer je tada uvezena ili tako neke procedure. Takodje od skoro sam vlasnik Yamahe Majesty Skyliner 250, 2001. Nadam se da sam dobro okacio slike. Volim putnicke motore, i neki realni cilj, bar za skorije vreme mi je Honda Transalp XL650. Kasnije, kad dobijem neku lutriju mogu da razmisljam o GS-u, novoj super teneri, KTM-u... Nadam se dobroj komunikaciji na forumu. Zivi bili. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan tako je mare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23007 Napisano April 14, 2014 Integrisan, 9768 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, puno je korisnih informacija ovde, uzivaj! Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko i dobrodaosao...ako nisi poseti temu Yamaha XT600-all in one ima svasta,i slobodno pitaj sve sta te zanima...nadam se da se vidimo i negde na nekoj voznjici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano April 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Opaaa.. Dobrodošao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano April 14, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao komsija . Ziveo sam u onim zgradama sa slike ( one zgrade iza skutera ). PS. @nemanjastruja : Ja vam svirnuo danas kod Plaze , a vi nista . Setio sam se da neko sa foruma iz KG-a vozi NC 700 X. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koska47 2 Napisano April 15, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: XT600Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Ducatista- ja zivim u zgradi iza, ali kod Grebovica ostavljam motore...sigurnije je ... ako me razumes Hvala svima na dobrodoslici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverkokg 2 Napisano April 15, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidjen si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano April 15, 2014 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...