Miso97 0 Napisano April 11, 2014 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem koji mi stoji već nekoliko mjeseci u garaži.. Riječ je o staroj Gileri MX1,125ccm.Motor je dobijen u račun za neki plin što je stavljan u auto,došao neispravan,nema iskre na svjećici,ne pali..Ustanovljeno da je CDI riknuo..Odvežen kod čovjeka da napravi,180e traži za to ..pfff,a motor 250e.U međuvremenu pregledan ostatak,sve je u redu.Ovaj motor je navodno bio budžen,čovjek je klizao sa njim,glava je spuštena,kanali su rađeni,veći karburator itd ..Trebalo bi da jede malu dijecu i zbog toga je šteta da stoji ovako .. Može li ikako da se prebudži neki drugi CDI? Ovaj CDI je sa 6 žica,vidi se na slikama ..Ako je iko imao sličan problem ili zna kako bi moglo ovo da se sredi ja bi bio zahvalan mnogo..Motor ide stvarno dobro za 125 i u seriskoj varijanti a ovako bi trebao da prevrće asvalt.Dole su slike CDIa,pick upa,namotaja,žica i svega..To sve radim jer je CDI za ovaj model gotovo nemoguće naći,i kad se nađe cijena je kao da je pozlaćeni..isti je CDI na Arizoni,SP1,RX1,2 ali nema gaa niko..Ako neko zna za original još boljee .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...