kosooki 1317 Napisano April 4, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Preslo mi u naviku da vozim ko po jajima E pa tu se dzoni zajebao, on je vozio po jajincima Svaki put kad imam slicnu situaciju (bilo sta da vozim), kazme sebi spremi se za kocenje ako ova budala krene. Nije bas isti scenario, ali da shvatite kakvih kretena ima. Na semaforu ujutru na putu za posao stojim, naravno, prvi. Otvara se zeleno i ja gas (mala raskrsnica u centru grada) i lik sa kombijem isto gas i namotava levo, gde je i znakom zabranjeno, a geometrijom raskrsnice logicno da je zabranjeno, i totalno debilno mi sece put. Srecom sam tek krenuo, te sam imao mesta da stanem. A sve se desava na 50 metara od pandura koji trakeljise nekoga sto mu ne radi far ili nije vezao pojas. Pratim ga pogledom i molim boga da ga je pandur video, pa da dodjem da jos malo dosolim, ali na zalost nista, ode vo dalje na ispasu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 4, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak,masine opravak i nazad u sedlo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano April 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan SVIRAJ obavezno!! Bolje jedno sviranje viska nego ..... Mislim da bi kolega Shejtan ima što-šta da doda na ovaj savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano April 6, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan E sad me interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...