Cvijanović 1676 Napisano April 2, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Dvotaktna 125-ica....Sadašnji vlasnik kaže da ima tri motora i ovaj je višak.Ne zna kolko troši,to bi trebalo da pitam njegovog oca-valjda ga je on vozio.Tri godine mu stoji,nema akumulator i po savetu majstora je ukinuo samomešač.Kaže da je(pošto ima tri motora)i on neki motorista i da po njemu ovaj motor ne vuče i nije diskutabilna simetrija rama.Ono što sam mogao da izburgijam je da ima izvesni rave ventil koji može da pravi remetu.Pored toga što na svetu ovog modela ima par komada,teši me što je od prilike preslikana Aprilia RedRose tako da manje-više mogu da se nađu delovi.Slike pogledajte pa recite ako vidite nešto više od mene.Primetio sam da rezervoar stoji krivo u odnosu na ram,nekako mi instalacija i creva sa guvernale idu nekako nezgrapno,nema nogare sa leve strane,samim tim imam laganu fatamorganu da je viljuška defektna(ali moguće da sam umislio),prednj žmigavci nisu njegovi,kao ni retrovizori i ručice,rekao bi da je menjan dihtung na desnoj dekli,kućištu hladnjaka fali prednja maska....Laverda Toledo u Kruševcu je,a i iz Požarevca...vlasnik kaže da se vodi na neku ženu....Kruševljani i Požarevčani dajte mi neku informaciju o ovom motociklu,a i ostali pridružite se,komenterišite ove fotografije.Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano April 2, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano April 2, 2014 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Siiineeee kakva triper kombinacija. Mislim, sve moze da se popravi, ali dobro razmisli da li si TI taj kojem je to sudbina. Prica za papire svemu daje posebnu car. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1848 Napisano April 2, 2014 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko to treba da bude malo para da bi se isplatilo srediti i voziti.Osim u slučaju ljubavi baš prema tom modelu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano April 2, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje: Prvo tema ti je pod nazivom "Vredi li uzimati" ako ti je daju uzmi, ako ti naplacuju onda zavisi koliko para. Pod dva zavisi koliko ti je znanje iz mehanike i ako mislis da ides od majstora do majstora zaboravi je... Ako se odlucis da je uzmes ne uzimaj dok se ne cujes sa vlasnikom iz saobracajne... Po slikama izgleda zapusteno ali slike nisu merodavne moze da se i sija a da je les... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12524 Napisano April 2, 2014 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto je meni zanimljivo sto mozes na prste da ih prebrojis. Jako jako redak motocikl. Ako to volis i greje te, mozda se rodi neka lepa prica. Naravno, uzmi obzir sta su kolege iznad rekle! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 2, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam na tvom mestu ja bih zaobišao ovaj motor u širokom luku...čak i kad bi mi ga poklonili sa papirima na moje ime Ova Laverda nije klasik bike niti ima kolekcionarsku vrednost a delovi ko zna da li mogu da se nađu i koliko koštaju. Jednom rečju glavobolja i rupa bez dna za novog vlasnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano April 2, 2014 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Redak model jos dok je radila stara fabrika u Breganci (bio vise puta), a verovatno rupa bez dna,papiri i ko zna sta jos,zaobici i kupiti nesto normalno,pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano April 2, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Vidi prijatelju dok ti budes i ako udjes u trag pravom vlasniku ovog motora,izgubices svaku zelju za motorima uopste Sto stavljas sebi trn u zdravu nogu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano April 18, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima i sugestijama....nemam kategoriju,tako da neke stvari mora da se kompenzuju.Odustajem od ovog modela,malo zbog činjenica koje ste mi predočili,a malo i zbog stresa koji bi preživljavao svaki put kada bi i ako bi me policija(koja se iole razume u motore) zaustavila uz komentare:''jako se čuje za 50 ccm'' ili ''Vidi,vidi nisam znao da se prave ovoliki cilindri i dekle od 50ccm''.Jednom sam imao Dylan-a (od 50ccm naravno) bio je skuter do bola,stvarno sve pod konac,ali brzo sam shvatio da je to jedina Honda Dylan od 50ccm na svetu....Tako da,ako ima neki Liberty,ET-4,Scarabeo 100,Zip 125(on mi je san) a da su nelegalno legalni,setite se mene-i bez uspomene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Jul 7, 2014 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan druze pa tabla su pozarevac,odes u sup i zamolis da vide,posto oni ne mogu da nadu vozilo po imenu nego po tabli,ja kupio auto bile oduzete table bg,oduzete u ns ,papir nema,pa sam sredio trebalo mi 3 meseca,znaci zavisi koliko para,a i agencije to sreduju,a da se panduri razumeju to se ne slazem pogotovo u motore... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Jul 7, 2014 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan uu izvinjavam se mislio sam da si i ti iz pozarevca,ma ja sam neke uzimao u inat,... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...