Djubre Toxictrace 959 Napisano April 1, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege!Drugar ima Yamahu R6 2001 godiste,pa ga interesuje koliki trebaju da budu razmaci ventila(usisni i izduvni) i koliko treba da iznosi pritisak kompresije? Nadam se da sam dobro objasnio pitanje,posto se nerazumem bas najbolje u mehaniku! Hvala unapred u moje i njegovo ime! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 2, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Usis 0,11-0,20 Izduv 0,21-0,30 Kompresija 15,5 (sve izmedju 13 do 16 bara je ok) Odstupanje kompresije izmedju cilindara max. 1 bar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 2, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Neko me juce zvao da pita Koliko sam cuo na jednom cilindru je mislim 6 bari ...to sigurno nije dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano April 2, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sale Juce me drugar zvao da me pita ko bi mogao da mu odgovori na to pitanje i poslao sam mu tvoj broj jer sam znao da ces mu pomoci!Jeste,on te zvao(ili njegov komsija majstor)! E sad on ima malo teskog Caleta pa se dalje raspitivo u vezi toga,i iskopao je nekog majstora(ko zna gde) pa ga je pitao i ovaj dao mu je neke savete koji su se razlicito pokazali od tvojih i tu ga je matori nagovorio da postavim pitanje na forumu! lepo sam mu rekao kad me je zvao da se tebi obrati i nikom drugom!!!!Al eto vidis kakav je On decko nije clan foruma,novopecen je motoras i nezna jos uvek za tebe Sad cu lepo da mu opet objasnim neke stvari,i ako nece da poslusa tvoj savet nek se snalazi kako zna i ume!!! Oprosti zbog cimanja,ali imam najvise poverenja u tebe kao majstora i servisera pa sam mu zato dao tvoj broj! Onaj dana sam hteo da svratim do tebe ali smo kasno dosli u temerin i onda dok smo poronasli stazu,pa dok smo izvecali da necemo ici dalje u njive vratili smo se malo na miseluk da izdivljamo i onda kuci! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 3, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije frka...opusteno. Ja sam mu lepo rekao da je kompresija mala mislim da je rekao na 3 da ima 8 a na jednom 6 bari. Taj koji je zvao rece da ce da provere ventile da nisu pretegnuti i pitali me za zazore. Gde i kod koga ce da popravlja motor je svakom licno prepusteno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano April 3, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan aj kad je vec otvorena ova tema da i ja pitam...imam isti model motora,al mi ne radi KM sat,jel znas gde se nalazi senzor za kilometrazu?hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 3, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Skines rezervoar i kuciste filtera ...nalazi se na bloku motora od gore ...vise sa leve strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...