bobanr 159 Napisano April 1, 2014 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Kao što i sam naslov teme kaže konačno i ja da Vam se predstavim. Moje ime Slobodan iz Bečeja sam, Već evo skoro dve godine pratim ovaj vaš forum i moram Vam priznati da sam prilično oduševljen sa vašim druženjeima,savetima, putopisima i kolegijalnosti medju vama. Nadam se da ću i neke od Vas i lično upoznati . Trenutno posedujem neku vespu kojoj treba malo sredjivanja i znam da ću ovde naći ljude koji će mi pomoći savetima oko njenog sredjivanja. Toliko za prvi put. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano April 1, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav komsija, dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 159 Napisano April 5, 2014 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo komso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...