mlader 251 Napisano Mart 27, 2014 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Nosac za prtljag (Luggage rack), kopija Rugged Roads-a za Afriku RD07. Secen na water jet-u od AlMg3 (dur aluminijum). Idealan za Afriku, ali posto nema izbusene rupe moze da se prilagodi skoro svakom adv motoru, osim KTM 950/990. Prodajem zato sto sam imao viska materijala, pa sam usput napravio jos jedan viska i prodajem po ceni koliko me je kostao materijal, secenje i savijanje na presi. 4000din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Mart 27, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Koje su velicine kaciga? Prvenstveno me interesuje ova sa rezervnim vizirom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 27, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Nosac za prtljag (Luggage rack), kopija Rugged Roads-a za Afriku RD07. Secen na water jet-u od AlMg3 (dur aluminijum). Idealan za Afriku, ali posto nema izbusene rupe moze da se prilagodi skoro svakom adv motoru, osim KTM 950/990. Prodajem zato sto sam imao viska materijala, pa sam usput napravio jos jedan viska i prodajem po ceni koliko me je kostao materijal, secenje i savijanje na presi. 4000din Ajde da se zapljunem ako mi odgovara. Pošalji mi broj telefona na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Mart 27, 2014 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Prodato drugari, sori Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Mart 27, 2014 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Koje su velicine kaciga? Prvenstveno me interesuje ova sa rezervnim vizirom. Odgovor u temi za kacige Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...