Džoni Šova 18 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, potrebna mi je vasa pomoc. Nemam iskustva sa gumama, a zadnja guma mi je skoro pa slik, marka je neka kineska Rotation, u pitanju je Piaggio typhoon 50. Vreme je da se promene gume. Da li neko moze da mi preporuci neki tip gume, od onih sto sam ja pronasao na internetu su Michelin Booper , Pirelli Sl 90, Michelin Reggae. Nisu jeftine, ne znam koji proizvodjac ima najbolju smesu, ne bih da mi se pretvori u plastiku posle dve sezone. Hvala u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4773 Napisano Mart 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Koju god gumu renomiranog proizvođača (Michelin, Dunlop, Pirelli...) da uzmeš, posle te Kineske biće ti extra Nema šanse da se skoste posle 2 sezone a imaćeš neuporedivo bolji grip sa njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano Mart 28, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja tako mislim, sa ovima sam kao na klikerima. Da li imate neki predlog za neko prodajno mesto? Nasao sam u Ustanickoj ulici neku radnju, da li ima jos negde? U Guevari nemaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...