rgsx 0 Napisano Mart 25, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je tema glupa,a vjerovatno ce bit i sprdnje ali me interesuje da li se mogu rucke na motoru podesavati to jest da li se moze mijenjati ugao,jer neki dan sam sjeo na k2 750 i rucke su bukvalno pod velikim uglom,nije mi jasno kako se moze vozit,dosad sam vozio hondu varadero 125 rucke su ravne pa me ovo nesto interesuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1998 Napisano Mart 25, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Али то нису никако исти типови мотора. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 25, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Clip-on mozes da podesis, ove druge fixirane bas i ne ...Zavisi od motora do motora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...