Bokam 51 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan No frks ne se sekiras ce se vidimo pa ces me uputiti na tog coveka koji prodaje delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ovaj bvf26n karburator ne da je los nego tesko sr....stalno neke zezancije sad mi se zaglavi plovak pa preliva iz cista mira. ma dode mi da ga bacim na staro gvozde kad tako pocne da zeza a sve je novo u njemu od dizni do plovka. pitam se sad zasto je zaglavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan dali neko od vas probao da stavi veci karburator na es175 od propisanog 26mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nabavi neki delortov sa tim promerom. Delorto karburatori zakon,oni sa cetvrtastim siberima 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ok probacu, samo se pitam gde da ga nadem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 21, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ok probacu, samo se pitam gde da ga nadem? Pa to nebi trebalo tebi da bude problem posto zivis u Becu . Pa u radnji - naravno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ma sredio sam problem odsrafi se zamisli, deo koji drzi pravac za siber i padnu srafovi u lonce. tako ti ja vozio 20 km. sta ti je mz bato, cudo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 7, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan vidim ovde nema niko karburator od 28mm, koji nema dva srafa za stelovanje, ima samo jedan i taj ne reaguje bas, dali neko od vas zna kako se to steluje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 7, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan vidim ovde nema niko karburator od 28mm, koji nema dva srafa za stelovanje, ima samo jedan i taj ne reaguje bas, dali neko od vas zna kako se to steluje :zbunjen: daj sliku?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 7, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan da vidimo nemam drugu sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 7, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan da vidimo nemam drugu sliku to je saf za vazduh... kolicinu goriva stelujes pomeranjem iglice gore(vise goriva) dole(manje goriva) od cega je taj kargurator?? Od MZ-a?? es 250?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 7, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan da od es 250/2 1969.godiste veoma dobro vuce radi ko lud, nesmem da ga cepam jos se razraduju nove karike, vidim vi svi imate 30mm a imate 25o kubika kako to da ja imam ovaj od 28mm, pitam se da nije od trabanta ko zna, do sad je ok, ide na malim brzinam super videcemo posle kad se razrade karike kako ce da ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 7, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan da od es 250/2 1969.godiste veoma dobro vuce radi ko lud, nesmem da ga cepam jos se razraduju nove karike, vidim vi svi imate 30mm a imate 25o kubika kako to da ja imam ovaj od 28mm, pitam se da nije od trabanta ko zna, do sad je ok, ide na malim brzinam super videcemo posle kad se razrade karike kako ce da ide neznam kakav je od trabanta... ali ovi nasi karbovi stavljani su na 300ccm zato su malo veci... MZ 301 ima isti karburator kao kod MZ 251 i 250 iz 89-90god.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Novembar 7, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan To nije trabantov karburator sa nekog motora je verovatno, ja planiram da stavim 30 sa mz a na trabanta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 9, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ovo je orginal karburator od es 250/2 nema drugi mislim da ima 18 konjskih snaga sa njime plus ja 19 ako bih koristio 30mm pitam se sta bi onda bilo na es dali bi bio jaci ili bi se gusio od prevelike smese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 9, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ovo je orginal karburator od es 250/2 nema drugi mislim da ima 18 konjskih snaga sa njime plus ja 19 ako bih koristio 30mm pitam se sta bi onda bilo na es dali bi bio jaci ili bi se gusio od prevelike smese neverujem da bi se gusio... :zvizduk: nasteluj ga sa ovim lepo netrebati nista jace... koliko sam video nemas nista dodato (kofer itd...) to bi trebalo da ide sasvim solidno... PS. koji ti je prenos napred 17z?? :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 10, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan trenutno 21 ali imam rez 17,18 kojima treba neko platno pa davidimo kako ce da se ponasa na leto sad je odlican vuce dobro sa 21 neznam kakva ce mu maksimalna brzina biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 10, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan trenutno 21 ali imam rez 17,18 kojima treba neko platno pa davidimo kako ce da se ponasa na leto sad je odlican vuce dobro sa 21 neznam kakva ce mu maksimalna brzina biti pozadi je guma 16-tica? ili 18... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 11, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan sumi pa na es 175/2 neverujem da moze 18cola ja imam 16cola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 11, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sumi pa na es 175/2 neverujem da moze 18cola ja imam 16cola Ostavi ti to kao je... samo lepo nastelaj karb. i sve ce biti ok.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava_R 1 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Vrbas /Vojvodina/RepublikaSrbija Motocikl: MZ ts 250 i Vespa Piaggio 125cc Prijavi odgovor kao problematičan peco druze nema trte mrte ako na karbu pise 'bf28n1-1onda je to original za es-250 i kraj moze da se malo nasteluje na stelatoru sajle koja podize iglicu u karbu tako je i kod mene na es-175\2 , a oznaka karba je bf26n1-1 ja imam kompletnu knjigu pod nazivom 'mz motocikli od 69 do danas 'izdatu u beogradu 87god, a preveo i uredio na srpskom miric momcilo. odlicna knjiga sve mogice za ovu seriju .Kod ovog modela bas fali taj sraf za stelovanje sibera sto su i ugradili u sledece modele ali tu su zarezi na igli a malo ja regulisem i na sajli na ulazu u karb pa fiksiram kontra maticom i kraj, a u knjizi pise da ler odvrnes 2-3 kruga pa probas itd .Izvini ako sam napisao ono sto vec znas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 17, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan juce sam stelovao sajlu za sauk, posto mi je dimio motor nisam znao zasto dimi, kad ono sajla za sauk nije bila opustena, ja kao da sam vozio pod saukom pa je dimio, sad nema dima ide ko metak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Januar 28, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan hej ljudi cime da operem karburator previse kamenca ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 28, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan hej ljudi cime da operem karburator previse kamenca ima Pa mozes da ga operes mravljom kiselinom, samo cisto sumnjam da ces to naci u Austriji ( i ovde se tesko nabavlja ). Najbolje da skines karburator i odneses u neki servis za karburatore da ga operu u ultrazvucnoj kadi , ili prvo ih pitas, pa ako imaju iskustva sa MZ-ima, oteras ceo motor , srede ti karb, montiraju i usteluju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Januar 29, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan znaci samo kadica dolazi u obzir, to ce kostati uf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...