Pirke 0 Napisano Februar 1, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pirot Prijavi odgovor kao problematičan kupujem enduro ( po mogucstvu bmw f650gs dakar) a dolaze i u obzir i ostale marke i godista pirkebojan@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Februar 13, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan do koliko para jer ti odgovara aprilia pageso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Februar 14, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupujem enduro ( po mogucstvu bmw f650gs dakar) a dolaze i u obzir i ostale marke i godista pirkebojan@gmail.com Zdravo druze, ti bese prodavao onu CB 750 F? Cini mi se da si hteo da je menjas za jeftiniji, ako se ne varam? Za zamenu imam da ti ponudim Dominatora 650 iz '92., ima ga ovde na forumu. Pogledaj pa javi ako imas neki interes. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirke 0 Napisano Februar 14, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pirot Prijavi odgovor kao problematičan nisam to ja prijatelju zamenio si me sa nekim;) ali nema problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 14, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan IMAM NA PONUDI AFRIKU TWIN 650 "88 I 750 "92 KAO NOVA IMAM TENERE 600 "91 REGISTROVAN U SUPER STANJU 1800e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Februar 14, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam to ja prijatelju zamenio si me sa nekim;) ali nema problema O.k., znam da je bio neki Milos Pirke... U svakom slucaju stoji ponuda za Dominatora. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...