mixa 1034 Napisano Mart 17, 2014 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki pretjerani ljubitelj Čorbe, ali evo i posle više od nekoliko godina praćenja Moto Sporta, mogu da kažem „ Ja sam ona ista budala“, sa istim ushićenjem očekujem početak sezone, kao nekada što sam čekao da počne Stripy, Baltazar, Tom i Džeri i ostala svita. Nije više Stripy, sad je Cal, nije Baltazar, sad je Rossi, a umjesto Tom, Džerija, Lorenzo hoće da ščepa Markeza. Pod budnim okom su braća Nebaždarenković Kad se konačno u Losailu 23. Ovoga marta smrkne, meni će da svane. Da više krenu tipovi, prototipovi, CRT, trt, mrt, OPEN, close,..., nova lica, stara lica, neki promjenjenih kombineznona, neki na istim. Neka draga, neka ... manje draga. Ako se nisam šta zabrojao 23. individue poprilično udarene u glavu će nas uveseljavati ove sezone. Sad par suvoparnih podataka o stazi. Ukupna dužina staze je 5 400 metara. Ukupno 15 krivina, 5 lijevih, 10 desnih. Najuža radijusa 30,5 metara, a najblaža 323 metra. Interesantno je da čak 10 krivina ima radijus od 61 metar. Staza je inače širine oko 12 metara,a najduži pravac preko kilometra. Raspored vikenda: Četvrtak: Moto3FP116:00 - 16:40 Moto2FP116:55 - 17:40 MotoGPFP117:55 - 18:40 Moto3FP218:55 - 19:35 Moto2FP219:50 - 20:35 Petak: MotoGPFP216:00 - 16:45 Moto3FP317:00 - 17:40 Moto2FP317:55 - 18:40 MotoGPFP318:55 - 19:40 Subota: Moto3QP16:00 - 16:40 Moto2QP16:55 - 17:40 MotoGPFP417:55 - 18:25 MotoGPQ118:35 - 18:50 MotoGPQ219:00 - 19:15 Nedelja: Moto3WUP14:50 - 15:10 Moto2WUP15:25 - 15:45 MotoGPWUP16:00 - 16:20 Moto3RAC17:00 Moto2RAC18:20 MotoGPRAC20:00 Uživajte!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Mart 17, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da vidim da li ćemo ove godine gledati neke dobre trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 17, 2014 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je lepo počeo dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 557 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Forza Rossi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Mart 17, 2014 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan ..... i jos jedna sezona "ruznih padova, na kraju dana", neduhovitih sala i usiljenog caskanja samoproklamovanih strucnjaka. Za razliku od vecine ovde, ja sam tek prosle sezone poceo iskreno da ih prezirem 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Mart 17, 2014 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Mart 17, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da se upisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da krene sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Mart 17, 2014 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan JOJ kako ovo lepo izgleda iliti što bi rekao onaj konobar iz mi nismo anđeli "Nikola ala bi ja ovo posedovao" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Mart 17, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neka se ringispil zavrti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Mart 17, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Marc Màrquez 15 mins · Ya estamos en Doha, directos a dormir! / We are already in Doha, time to sleep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Mart 18, 2014 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Mart 18, 2014 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki pretjerani ljubitelj Čorbe, ali evo i posle više od nekoliko godina praćenja Moto Sporta, mogu da kažem „ Ja sam ona ista budala“, sa istim ushićenjem očekujem početak sezone, kao nekada što sam čekao da počne Stripy, Baltazar, Tom i Džeri i ostala svita. Nije više Stripy, sad je Cal, nije Baltazar, sad je Rossi, a umjesto Tom, Džerija, Lorenzo hoće da ščepa Markeza. Pod budnim okom su braća Nebaždarenković Kad se konačno u Losailu 23. Ovoga marta smrkne, meni će da svane. Svaka cast za post... Ovog puta si poranio sa najavom, vidim da si nestrpljiv Pozdrav za sve i nek sreca prati vas i vase vozace, mada zna se ko je najbolji Forza Vale!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Mart 18, 2014 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sto poranio? 3 dana pred FP1 i pocetak 2014. sezone. Valjda ce nam se nestrpljivost isplatiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 18, 2014 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nije rano! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Mart 19, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ko rano rani .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Mart 19, 2014 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Zajeb`o je pjevca! Bilo bi i ranije, ali renoviram stan, pa sam tek neki dan ugrabio malo vremena. Mislio sam da ću završiti do početka sezone, ali eto biće dok se budu vozali po Amerikama. A mališa Marquez kaže da nije spreman 100% za Qatar, sve to lijepo zarasta. Žao mu je što je propustio tesritanja, u dobrom je treningu, pa misli da će biti 100% spreman za Amerike. I naravno, da će dati sve od sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Mart 19, 2014 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nesto da skrabnem da mi otvara temu... Predsezonu gotovo da nisam pratio uopste. Koliko god da mi je sve to igranje sa pravilima prosto gadno...i sve te administrativne price...ipak volim da vidim majstore na delu. Bilo bi mi verovatno interesanto da gledam i kako se trkaju na skuterima, a ne na necemu sto je najbolje u moto tehnici. To me mozda jos malo i drzi. Bice nadam se interesantno. Ako me napadne san u pola trke, sto se desilo vec u nekoliko navrata, bacam "kraljevsku" na led...kao sto sam i Formulu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Mart 19, 2014 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to desilo par puta prošle godine. Ali za razliku od pretprošle, par puta me i diglo na noge. valjda ova OPEN malo zakuva. Da nas obraduju Cal i braća Espargarovi uz ovu ekipu naprijed. A juče su Ćelko i pekipa dodali i ovo: 1. The Championship ECU and software will be mandatory for all entries with effect from 2016. All current and prospective participants in the MotoGP class will collaborate to assist with the design and development of the Championship ECU software. During the development of the software a closed user web site will be set up to enable participants to monitor software development and to input their suggested modifications. 2. With immediate effect, a Manufacturer with entries under the factory option who has not achieved a win in dry conditions in the previous year, or new Manufacturer entering the Championship, is entitled to use 12 engines per rider per season (no design freezing), 24 litres of fuel and the same tyres allocation and testing opportunities as the Open category. This concession is valid until the start of the 2016 season. 3. The above concessions will be reduced under the following circumstances: Should any rider, or combination of riders nominated by the same Manufacturer, participating under the conditions of described in clause 2 above, achieve a race win, two second places or three podium places in dry conditions during the 2014 season then for that Manufacturer the fuel tank capacity will be reduced to 22 litres. Furthermore, should the same Manufacturer achieve three race wins in the 2014 season the manufacturer would also lose the right to use the soft tyres available to Open category entries. In each case the reduced concessions will apply to the remaining events of the 2014 season and the whole of the 2015 season. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Mart 19, 2014 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 19, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ako ih uspe podici sa postolja svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Mart 20, 2014 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Još nije 100% spreman, vidjećeš kad se skroz oporavi . Evo Yamahaši se malo šepure po stazi sa novoofarbanim sokoćalima. Malo da se zabavimo sa brojkama. Honda ako ugrabi pobjedu na Losailu, biće prvi proizvođać sa 250 pobjeda u premijernoj klasi. A Rossi će biti najmatoriji bivši Moto GP šampion koji se takmičio još od Agostinija 1977. Španski vozači su u posljednjih 20 trka pokupili pobjede u sve tri klase. Posljednji NEŠpanski vozač koji je uzeo pobjedu je Redding u Moto 2 prošle godine u Silverstonu. Dva najuspješnija vozača na Losailu su Casey Stoner i Jorge Lorenzo sa po pet pobjeda. Stoner (4 x MotoGP, 1 x 250), a Lorenzo je to rasporedio na sve tri klase (2 x MotoGP, 2 x 250 and 1 x 125). E da, lezbejka Dovi na dan trke slavi 28 rođendanak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Mart 20, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, gledam trening 10ak min, a ova dva imbecila su već uspela da me izbace iz takta sa svojim idiotizmima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Mart 20, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hahahah sampion ce biti onaj koji zavrsi na prvom mestu nema veze samo da je POCELO !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Mart 20, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.sportlemon.tv/20140214/vv52fd730faff408.35198925-748326.html Za sada, Aleix dao domaci zadatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...