DzOkS 1174 Napisano Maj 20, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu najverovatnije ici na stazu sledeci vikend pa ako bude zainteresovanih mozemo otici svi zajedno...pazario sam prednju gumu pa da probam kako ce se ponasati na offu... Ja kontam da je tamo sad malo jezerce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 20, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan planiram i ja otici sa tim jezerom ce biti pravi off raoad vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 20, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima veze taman da zaperes motor malo <br style="font-size: 9pt;"> Ako metnemo nove opanke eto i mene. Ja cu najverovatnije ici na stazu sledeci vikend pa ako bude zainteresovanih mozemo otici svi zajedno...pazario sam prednju gumu pa da probam kako ce se ponasati na offu... Ja kontam da je tamo sad malo jezerce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1266 Napisano Maj 21, 2014 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan ajd ako je subota mozda se i ja malo provozam do Temerina taman da mi pokazete gde je ta kasarna/prodavnica u kojoj se diluje povoljna vojna oprema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 21, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima ta prodavnica vojne opreme mada mislim da ne radi vikendom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 21, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Vojni otpad u Temerinu, Narodnog fronta 38, 021/843-338 Lokacija na mapi Ranije su radili subotom do 13, sad pojma nemam. I mene zanima ta prodavnica vojne opreme mada mislim da ne radi vikendom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 21, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da i dalje subotom do 1 rade, a u 10 se mislim otvara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 21, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Onda ćemo ih posetiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 21, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Treba proveriti stvarno radno vreme, sad mi drug kaze da rade do 10 subotom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 21, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Na netu gledam, neko spominje da otpad radi do 12h... pa ništa...ja svakako planiram za Temerin oko 10-11h pa ako radi-radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 23, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem oko 10h sutra iz N.S.a za Temerin. Ako neko zeli da ide tad mozemo se dogovoriti pa ici zajedno. Moj br. je 0603171985. Boris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 23, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i meni zvoni i lupka u masini nesto vec 2 godine...promenio sve sto se promeniti moze i opet zvonca...mada samo ti dodji makar i apnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Maj 23, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma i meni zvoni i lupka u masini nesto vec 2 godine...promenio sve sto se promeniti moze i opet zvonca...mada samo ti dodji makar i apnom Tako ti je to kad vozis lominu :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 23, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi begaj...moja lomina gazi kilometre kao popizdela...sutra ima da joj priredim vatreno krstenje...he he.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 24, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bili smo danas na stazi, nije u tako losem stanju sto se traqve tice, osim sto na pojedinim delovima ima vode i blata pa je bilo malo i zaglavljivanja sa moje strane. Naravno, moja mrcina od 190 kila ne moze sa lubenicom pozadi da istera kroz blato i mulj... Dusan (Dominator96) je bas uzivao vozeci apenca kroz stazu, cak je i blato lako savladavao. Imamo jos jednog endurasa u najavi jer Dusan planira da cesce dolazi na stazu, veli, svidelo mu se... Kasnije nam se i Srdjan (Svaler) pridruzio pa smo kolektivno vozali stazu... Evo malo i dokaznog materijala: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 24, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za menje je bilo sjajno jedva cekam sledeci vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 24, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih slika kad sam stigao kuci 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1266 Napisano Jun 2, 2014 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se vozi negde ovih dana ili za vikend? Moram pod hitno na neko izivljavanje a konacno ide i lepo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 3, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u subotu u N. Beceju na skupu, a u petak bi mogao do staze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 3, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sam u Somboru na skupu... Ne mogu stici nikako ovaj vikend na stazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 3, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svrati u petak, ako imas vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 3, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Svrati u petak, ako imas vremena Radim u petak... A i Sombor mi je na drugu stranu pa nemam toliko goriva da odem i tamo i vamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Jun 19, 2014 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo gde se mi zaebavamo, vide se brdasca u pozadini, napravili smo put kojim vozimo, napred je jos bolje samo sto nemam sliku tog dela, cak na jednom mestu imamo "testeru" jedno 10m dugacku i posle nje 3 skoka jedan za drugim i onu krivinu od 180 stepeni sto ima kao onaj zid pa da legenes u nju lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 19, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo gde se mi zaebavamo, vide se brdasca u pozadini, napravili smo put kojim vozimo, napred je jos bolje samo sto nemam sliku tog dela, cak na jednom mestu imamo "testeru" jedno 10m dugacku i posle nje 3 skoka jedan za drugim i onu krivinu od 180 stepeni sto ima kao onaj zid pa da legenes u nju lepo A gde se to nalazi? Ja bi u nedelju svratio da vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Jun 19, 2014 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je na "Jarosu" u Zablju, problem nekad prave krave kojih ima dosta, nedaleko je nekad bila prava staza na kojoj su se odrzavale trke davno...nisam bio ni rodjen. Navraticu i ja jednom do Temerina da vidim to, najverovatnije kad prodje prijemni, a i drug ima u planu neku cvaju od 250cc samo za off road pa bi dosli zajedno...Ovaj moj pulser je vise da se prodje staza nego da se nesto divlja po njoj, gume su supermoto plasticne (katastrofa) jos ako se nadje neko govno odo ja dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...