Jump to content

Moto Zajednica

BIJELJINA ŽURKA ŽURKA 01.03.2008.

Recommended Posts

• U prolazu, 70 postova

Ako da bog sutra sam tamo od 11 do 15h posto moram da se vratim nazad cerka mi ima medjunarodno takmicenje klavira u 16h

Steta necemo se vidjeti ali u svakom slucaju dobro dosao. :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest gordanmg

veruj mi da mi je krivo al cerka je cerka

sve moze da ceka.

Apsolutno te razumijem i ja imam cerku ali i sina ;D

Bice vremana za uopoznavanje :)

Ma imam i ja sina mator 25 godina, imace gostuje svakog vikenda u Bjeljini. Peva u diskoteci al neznam kojoj.

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Cestiti  zare  i ako necu moci da dodjem zelim ti puno srece  dobri covece  ns time  cirkus.

Hvala,hvala....ekipa koja je stigla u petak ( Saša Umag,Mihajlo i Sale Brothers,Yoman i Fifiti Sirius,Stronser.....) već se razmontirala  :D :D :D

Guest gordanmg

Cestiti  zare  i ako necu moci da dodjem zelim ti puno srece  dobri covece  ns time  cirkus.

Hvala,hvala....ekipa koja je stigla u petak ( Saša Umag,Mihajlo i Sale Brothers,Yoman i Fifiti Sirius,Stronser.....) već se razmontirala  :D :D :D

Ajd sad kome da se javim i gde da se nadjemo???

Guest gordanmg

Bio,  lepo se proveo i mogu vam reci da ne postoje boljih domacina od Knez-a Bjeljina.

Krenuo nazad u 15h i na vreme stigao  i izbegao oluju!!!

Guest gordanmg

Slike ce da ubaci neko drugi a ja mogu da kazem da ovo kuckanje po forumu je jedno veliko sra..  Dok se ne sastanemo nemozemo znati ko smo i sta smo. U sustini kvarimo buduce prijateljstvo naklapajuci ovde. Zato ljudi DRUZITE SE!!! Na jednom mestu i mudici i bezmudici i niko se nije setio ni da spomene neku raspravku na bilo koju temu. Zurka je i veceras a i sutra 02.03.  je finale auto trka Bjeljina 2008. Pocetak je u 11.00.

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Slike ce da ubaci neko drugi a ja mogu da kazem da ovo kuckanje po forumu je jedno veliko sra..  Dok se ne sastanemo nemozemo znati ko smo i sta smo. U sustini kvarimo buduce prijateljstvo naklapajuci ovde. Zato ljudi DRUZITE SE!!! Na jednom mestu i mudici i bezmudici i niko se nije setio ni da spomene neku raspravku na bilo koju temu. Zurka je i veceras a i sutra 02.03.  je finale auto trka Bjeljina 2008. Pocetak je u 11.00.

Pa de ode ti kući kad je najbolje zezanje ;)

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

bas tako,to je i jedan od razloga zbog koga mnogo manje postujem nego pre,da me nebi neko,, pogresno,, razumeo

Nazalost nisam mogao da odem na zurku,mada sam svestan sta propustam >:(

Guest gordanmg

Pa de ode ti kući kad je najbolje zezanje ;)

Ma nemoj mi stajati na muku bato :( :( :(

• U prolazu, 13 postova

Evo prije nekih pola sata smo stigli u Osijek, Saša je krenuo Umaga i trebao bi stići prije 23h...  ;D

Bilo je stvarno dobro, ali uz dobru ekipu i ne može biti loše....  ;D  Pozdrav svima i pazite kakve slike stavljate....  ;D ;D

• Zainteresovan, 528 postova

Evo prije nekih pola sata smo stigli u Osijek, Saša je krenuo za Zagreb, a možda i do Umaga još večeras...  ;D

Bilo je stvarno dobro, ali uz dobru ekipu i ne može biti loše....  ;D  Pozdrav svima i pazite kakve slike stavljate....  ;D ;D

Evo me i ja sam stigao u NS, nego o kojim slikama ti pricas meni fali jedno parce filma od sinoc  ;D

• U prolazu, 13 postova

Evo me i ja sam stigao u NS, nego o kojim slikama ti pricas meni fali jedno parce filma od sinoc  ;D

Zadnjih par sati pred fajrunt....  ;D

• U prolazu, 70 postova

Evo prije nekih pola sata smo stigli u Osijek, Saša je krenuo za Zagreb, a možda i do Umaga još večeras...  ;D

Parce je nista ako ti ne fali cio film ;D

• U prolazu, 10 postova

Pozdrav svim ljudima sa kojima sam bio.Morao sam ranije otici  nazad jer je alkohol uradio svoje.Nemam slika sa zurke ali sam snimao kamerom.Dok napravim DVD,probacu bar par sekundi da stavim ako uspijem.Sve pohvale za organizaciju i naravno bracu bajkere ;D

• U prolazu, 70 postova

Pozdrav svim ljudima sa kojima sam bio.Morao sam ranije otici  nazad jer je alkohol uradio svoje.Nemam slika sa zurke ali sam snimao kamerom.Dok napravim DVD,probacu bar par sekundi da stavim ako uspijem.Sve pohvale za organizaciju i naravno bracu bajkere ;D

Pa zar  je bilo tamo alkohola  ;D

• U prolazu, 19 postova

Prvo , da pohvalim ORGANIZATORA za FENOMENALNU ZURKU  ( sto se i ocekivalo od njih ) , i da im se zahvalim na gostoprimstvu !!!

OCENA od 1 do 10 ........................cista 12 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS

A slike........... slike nisu ni potrebne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BIJELJINA IN MY MIND .....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja