stevica 1 Napisano Februar 29, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Ako da bog sutra sam tamo od 11 do 15h posto moram da se vratim nazad cerka mi ima medjunarodno takmicenje klavira u 16h Steta necemo se vidjeti ali u svakom slucaju dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 29, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan veruj mi da mi je krivo al cerka je cerka sve moze da ceka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Februar 29, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan veruj mi da mi je krivo al cerka je cerka sve moze da ceka. Apsolutno te razumijem i ja imam cerku ali i sina ;D Bice vremana za uopoznavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkus 0 Napisano Februar 29, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cestiti zare i ako necu moci da dodjem zelim ti puno srece dobri covece ns time cirkus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 29, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan veruj mi da mi je krivo al cerka je cerka sve moze da ceka. Apsolutno te razumijem i ja imam cerku ali i sina ;D Bice vremana za uopoznavanje Ma imam i ja sina mator 25 godina, imace gostuje svakog vikenda u Bjeljini. Peva u diskoteci al neznam kojoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 1, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Cestiti zare i ako necu moci da dodjem zelim ti puno srece dobri covece ns time cirkus. Hvala,hvala....ekipa koja je stigla u petak ( Saša Umag,Mihajlo i Sale Brothers,Yoman i Fifiti Sirius,Stronser.....) već se razmontirala :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 1, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Cestiti zare i ako necu moci da dodjem zelim ti puno srece dobri covece ns time cirkus. Hvala,hvala....ekipa koja je stigla u petak ( Saša Umag,Mihajlo i Sale Brothers,Yoman i Fifiti Sirius,Stronser.....) već se razmontirala :D Ajd sad kome da se javim i gde da se nadjemo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 1, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Bio, lepo se proveo i mogu vam reci da ne postoje boljih domacina od Knez-a Bjeljina. Krenuo nazad u 15h i na vreme stigao i izbegao oluju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Mart 1, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 1, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Slike ce da ubaci neko drugi a ja mogu da kazem da ovo kuckanje po forumu je jedno veliko sra.. Dok se ne sastanemo nemozemo znati ko smo i sta smo. U sustini kvarimo buduce prijateljstvo naklapajuci ovde. Zato ljudi DRUZITE SE!!! Na jednom mestu i mudici i bezmudici i niko se nije setio ni da spomene neku raspravku na bilo koju temu. Zurka je i veceras a i sutra 02.03. je finale auto trka Bjeljina 2008. Pocetak je u 11.00. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 1, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Slike ce da ubaci neko drugi a ja mogu da kazem da ovo kuckanje po forumu je jedno veliko sra.. Dok se ne sastanemo nemozemo znati ko smo i sta smo. U sustini kvarimo buduce prijateljstvo naklapajuci ovde. Zato ljudi DRUZITE SE!!! Na jednom mestu i mudici i bezmudici i niko se nije setio ni da spomene neku raspravku na bilo koju temu. Zurka je i veceras a i sutra 02.03. je finale auto trka Bjeljina 2008. Pocetak je u 11.00. Pa de ode ti kući kad je najbolje zezanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 1, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slike ce da ubaci neko drugi a ja mogu da kazem da ovo kuckanje po forumu je jedno veliko sra.. Dok se ne sastanemo nemozemo znati ko smo i sta smo. U sustini kvarimo buduce prijateljstvo naklapajuci ovde. Zato ljudi DRUZITE SE!!! Na jednom mestu i mudici i bezmudici i niko se nije setio ni da spomene neku raspravku na bilo koju temu. Zurka je i veceras a i sutra 02.03. je finale auto trka Bjeljina 2008. Pocetak je u 11.00. bas tako,to je i jedan od razloga zbog koga mnogo manje postujem nego pre,da me nebi neko,, pogresno,, razumeo Nazalost nisam mogao da odem na zurku,mada sam svestan sta propustam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Mart 1, 2008 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Sve je spremno za zurku, mada je i sinoc generalna proba bila vise nego uspjesna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 1, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Slike ce da ubaci neko drugi a ja mogu da kazem da ovo kuckanje po forumu je jedno veliko sra.. Dok se ne sastanemo nemozemo znati ko smo i sta smo. U sustini kvarimo buduce prijateljstvo naklapajuci ovde. Zato ljudi DRUZITE SE!!! Na jednom mestu i mudici i bezmudici i niko se nije setio ni da spomene neku raspravku na bilo koju temu. Zurka je i veceras a i sutra 02.03. je finale auto trka Bjeljina 2008. Pocetak je u 11.00. Pa de ode ti kući kad je najbolje zezanje Ma nemoj mi stajati na muku bato :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sssss 0 Napisano Mart 2, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan Evo prije nekih pola sata smo stigli u Osijek, Saša je krenuo Umaga i trebao bi stići prije 23h... ;D Bilo je stvarno dobro, ali uz dobru ekipu i ne može biti loše.... ;D Pozdrav svima i pazite kakve slike stavljate.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Mart 2, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo prije nekih pola sata smo stigli u Osijek, Saša je krenuo za Zagreb, a možda i do Umaga još večeras... ;D Bilo je stvarno dobro, ali uz dobru ekipu i ne može biti loše.... ;D Pozdrav svima i pazite kakve slike stavljate.... ;D ;D Evo me i ja sam stigao u NS, nego o kojim slikama ti pricas meni fali jedno parce filma od sinoc ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sssss 0 Napisano Mart 2, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan Evo me i ja sam stigao u NS, nego o kojim slikama ti pricas meni fali jedno parce filma od sinoc ;D Zadnjih par sati pred fajrunt.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je bila dobra zurka,sve pohvale organizatoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Mart 2, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Hoćemo slikeeeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Mart 2, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Evo prije nekih pola sata smo stigli u Osijek, Saša je krenuo za Zagreb, a možda i do Umaga još večeras... ;D Bilo je stvarno dobro, ali uz dobru ekipu i ne može biti loše.... ;D Pozdrav svima i pazite kakve slike stavljate.... ;D ;D Evo me i ja sam stigao u NS, nego o kojim slikama ti pricas meni fali jedno parce filma od sinoc ;D Parce je nista ako ti ne fali cio film ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Mart 2, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan aman ljudi gde su slike ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano Mart 2, 2008 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljudima sa kojima sam bio.Morao sam ranije otici nazad jer je alkohol uradio svoje.Nemam slika sa zurke ali sam snimao kamerom.Dok napravim DVD,probacu bar par sekundi da stavim ako uspijem.Sve pohvale za organizaciju i naravno bracu bajkere ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Mart 3, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljudima sa kojima sam bio.Morao sam ranije otici nazad jer je alkohol uradio svoje.Nemam slika sa zurke ali sam snimao kamerom.Dok napravim DVD,probacu bar par sekundi da stavim ako uspijem.Sve pohvale za organizaciju i naravno bracu bajkere ;D Pa zar je bilo tamo alkohola ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sssss 0 Napisano Mart 3, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar je bilo tamo alkohola ;D Alkohola..?? ma neeee.... nije toga bilo, dali nam samo sokove i vodu da pijemo.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTO_PLUS 0 Napisano Mart 3, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prvo , da pohvalim ORGANIZATORA za FENOMENALNU ZURKU ( sto se i ocekivalo od njih ) , i da im se zahvalim na gostoprimstvu !!! OCENA od 1 do 10 ........................cista 12 !!!!!!!!!!!!!!!!!! PS A slike........... slike nisu ni potrebne !!!!!!!!!!!!!!!!!!! BIJELJINA IN MY MIND ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...