ropeboy 2 Napisano Mart 13, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: suzuki srad 750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav bajkeri. u pitanju je srad 750 1996 god.,na otvorenoj voznji pri brzini 80-100 trosio je 7 litara i ne znam jel mu to normala i moze li nize. danas sam skinuo karburatore i zanima me koliko trebaju biti odvrnuti oni sarafi sa donje strane. neki kazu da ima razlicite dizne,neki ovo neki ono pa bi molio nekoga tko zna da napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niki-85 0 Napisano Mart 29, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Bogatic Motocikl: Suzuki rg 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na svakom karburatolu dole imas za stelovanje smese i potrosnje i na svakom safu imas gumicu koja dohtuje da ne uvlaci gfals vazduh,Prvo vidi dali su te gumice ok a onda svaki saf zavrnes do kraja i odvrenes za 2,5 kruga i to bi trebalo da bude to.Jos moze da ti pravu probleme ako su zaprljani i nisu cisceni skoro,da ti je neko crevo mozda napuklo od vakuma i to pregledaj jer i to moze da utice na potrosnju nebi bilo lose i da uradis vakumiranje karburatora tako ces znati da su svi nastelovani jednako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 30, 2014 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije to bas tako prosto, procitaj malo druge teme o karburatorima videces da to bas i nije 'ventil' gde povecas i smanjis potrosnju kako ti kad odgdovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 30, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Pri toj brzini bi trebao manje da trosi..Za pocetak ne diraj srafove za smesu vec prvo ocisti filter vazduha ili ga zameni novim..Posle toga ocisti karburator detaljno i polako.Kada to uradis onda vratis sve kako je i bilo...Ako nisi siguran bolje neki majstor to da ti pogleda...Moze da se desi i da neki plovak ne zatvara dobro pa onda preliva...Vazno je i kako pali,kako prima gas,kako ide,dal se gusi pri dodavanju gasa ili slicno....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...