FJCharlie 2324 Napisano Mart 13, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Svirene dual Type-R. odustao sam od ugradnje. 500din H7 Xenon, preshao sam na projektore H1, pa mi ovo ostalo, stari su par meseci, ispravni. 1 balast i 1 H7 sijalica. 1400din Objektiv za Canon, EF 35-80 4-5.6 3000din Objektiv bih najradije menjao za EF 18-55 IS naravno uz moju doplatu, poshto njega nishanim da kupim.. fuzasteri sa mog motora, kupio sam oridjidji pa su ovi vishak. 1500din plastike repa + sedishte za GS500 do 1999god - ponudite neshto, lako chemo se dogovoriti. moj broj je 060/3599-370 a mozhete da me kontaktirate i na PM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 13, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan sVirene rezervisane za kolegu BgBoki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 23, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan sirene otishle, imam josh jedne al su van pakovanja pa ako neko hoche nek me viche. takodje ispravne. objektiv sam pazario pa je ovaj za prodaju samo. resto aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Mart 23, 2014 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su ti ove svirene? Kako svira, dimenzije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 23, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su ti ove svirene? Kako svira, dimenzije? mali puzhevi, kao od kola. sviraju bogami lepo, jedna je niski druga visoki ton pa kad ih ukombinujesh, lepa je to galama. dajem ih za 400din jer nemaju rele, tj imaju al je prazan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Mart 23, 2014 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Kakav crni relej? Jel ja to mogu samo boc umesto postojece? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 23, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Kakav crni relej? Jel ja to mogu samo boc umesto postojece? ne mere, spalichesh prekidach sirene u najboljem sluchaju. mozhesh jednu al obe che vech morati preko releja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 23, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Jel ono bi-Xenon? Mozda postavljam glupo pitanje U svakom slucaju sam zinteresovan ako moze da se montira na TDM-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 23, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Jel ono bi-Xenon? Mozda postavljam glupo pitanje U svakom slucaju sam zinteresovan ako moze da se montira na TDM-a obichan xenon, tj za kratko svetlo. H7 sijalica, znachi ako imash H7 sad na motoru mozhe da se umontira. nadjoh na netu podatak da su H1 i H3 kod TDMa. ako je to tachno, neche ti odgovarati H7. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Mart 23, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Te sirene galame bolje od izvikanog Nautilusa. Provereno 100%. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 24, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan obichan xenon, tj za kratko svetlo. H7 sijalica, znachi ako imash H7 sad na motoru mozhe da se umontira. nadjoh na netu podatak da su H1 i H3 kod TDMa. ako je to tachno, neche ti odgovarati H7. OK Hvala na info Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 26, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan dodao bih josh par stvarchica u listu. nakon danashnjeg kopanja po kutijama nashlo se dosta stvari. Samsung S5230 cena 1500din zadnji put kad sam ga probavao, radio je, tj koristila ga moja devojka. ima kutiju, rachune itd. otkljuchan za sve mrezhe. nisam zagledao shta je sve u kutiji al po sechanju,uz njega ide punjach, 2 slushki, usb, itd. uz njega dajem i josh jedan isti takav samo beli, mislim da je imao problem sa netom. Xilence ventilator za komp 12cm prechnika. 300din u kutiji, shrafovi za montazhu.. ostao iz dana watercoolinga, ima malo prashine na sebi. pokloni, kome treba: -par starijih telefona, upitne ispravnosti... vrlo neverovatno K700 (raspadnut), neke 2 nokije, sgh-E250, mozhda ima josh neki.. -poklopac rezervoara za suzuki GS500, ima i bravicu al nemam kljuch, doshao je sa rezervoarom kad sam kupovao, samo sam zamenio brave i ovaj bio u kutiji.. -2x floppy drive, crni i beli. nemam blage dal rade, crni ni dana nije radio, beli sam izvadio iz mog starog kompa iz 2003god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 26, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan iiiiii S5230 ode kolegi Golubu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 9, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Xenoni odoshe, hvala resto aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 9, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su ti ove svirene? Kako svira, dimenzije? mali puzhevi, kao od kola. sviraju bogami lepo, jedna je niski druga visoki ton pa kad ih ukombinujesh, lepa je to galama. dajem ih za 400din jer nemaju rele, tj imaju al je prazan ocu ja te bez relea ako su jos aktuelne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 9, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su ti ove svirene? Kako svira, dimenzije? mali puzhevi, kao od kola. sviraju bogami lepo, jedna je niski druga visoki ton pa kad ih ukombinujesh, lepa je to galama. dajem ih za 400din jer nemaju rele, tj imaju al je prazan ocu ja te bez relea ako su jos aktuelne vikam te na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 13, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Javi kad mogu da se pogledaju telefoni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 13, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan mogu da ti ih dobacim ako budem u prolazu tamo kod tebe, mada to su sve manje vishe neispravni telefoni, zato reko ako nekom treba za neshto poklanjam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 13, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja imam isti, prezadovoljan sam njim, a pre neki dan sam morao da promenim ekran, riknuo. Sad je opet kao nov. Nego cerka ima isti takav kome je isto riknuo tac-skrin ekran, pa sam mislio da sklopim od ta tvoja dva i njenog dva ispravna (osim ako i tebi nije riknuo tac-skrin). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 13, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja imam isti, prezadovoljan sam njim, a pre neki dan sam morao da promenim ekran, riknuo. Sad je opet kao nov. Nego cerka ima isti takav kome je isto riknuo tac-skrin ekran, pa sam mislio da sklopim od ta tvoja dva i njenog dva ispravna (osim ako i tebi nije riknuo tac-skrin). chek na koje telefone mislish? ovi touch screen (oba ispravna) su prodati josh prvog dana kolegi Golubu, ostali su samo ovi neispravni za poklon a medju njima nema touch screen telefona. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 14, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska, sad sam video da sam prevideo. Da, na 5230 sam mislio. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 28, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje fuzasteri sa mog motora, kupio sam oridjidji pa su ovi vishak. 1500din plastike repa + sedishte za GS500 do 1999god - ponudite neshto, lako chemo se dogovoriti. Xilence ventilator za komp 12cm prechnika. 300din u kutiji, shrafovi za montazhu.. ostao iz dana watercoolinga, ima malo prashine na sebi. pokloni, kome treba: -par starijih telefona, upitne ispravnosti... vrlo neverovatno K700 (raspadnut), neke 2 nokije, sgh-E250, mozhda ima josh neki.. -poklopac rezervoara za suzuki GS500, ima i bravicu al nemam kljuch, doshao je sa rezervoarom kad sam kupovao, samo sam zamenio brave i ovaj bio u kutiji.. -2x floppy drive, crni i beli. nemam blage dal rade, crni ni dana nije radio, beli sam izvadio iz mog starog kompa iz 2003god. dodao bih, ako nije problem, kolega Funky prodaje ruchice za motor. u originalnom pakovanju, jako malo koriscene. Rucice su kupljene u Polu, po sredini su uradjenje od sundjeraste pene a na krajevima su hromirane. Duzina je 14,5 cm. Debljina 4 cm. Unutrasnji precnik 2,2cm. Namenjene su za čopere, ali pasuju i na razne vrste skutera. Cena 800din. Bez zamena. 0637596894 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 4, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ruchice su otishle, resto aktuAlno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...