U-Rosh 87 Napisano Mart 10, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Michelin anakee 2 u dimenzijama zadnja 140/80-17 i prednja 90/90-21. Gume su polovne ali u odlichnom stanju, ja sam ih skinuo jer mi ne odgovaraju za offroad i stavio k60 scout, ko forsira asfalt mislim da bolje gume za enduro motore nema. DOT obe gume je 2011. Cena za forumashe je 90evra za set a mozhe i posebno i u tom sluchaju je prednja 35evra a zadnja 65evra.Izvinjavam se zbog losih slika, slikano je mobilnim telefonom.Kontakt 064/908-7-809 URosh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Posto su losije slike a i par kolega se interesovalo pa sam izmerio, sara na prednjoj gumi na sredini gde je najtanja je 3mm a na zadnjoj 5.5mm. Mozhe i razne zamene, npr sada mi trebaju shtitnici za kolena i gladijator a i neki dres, pantalone pa ako neko ima nesto a da je u dobrom stanju neka nudi slobodno. Poz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Prednja guma rezervisana za kolegu sa foruma. Zadnja aktuelna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Prednja guma otishla kolegi sa foruma, zadnja josh uvek aktuelna, evo jedne kvalitetnije slichice gde se vidi bolje shara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano April 15, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja guma josh uvek aktuelna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...