Jump to content

Moto Zajednica

Potreban iOS i Android developer

Recommended Posts

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

Ne verujem da nema bas niko :(

Ako bar znate klinca od nekog, ili ste culi za nekog ko zna nekog da je programer za mobilne platforme. Nije valjda da niko nece da radi za 1500 evra mesecno, a ja da mu budem sef. Pa nema lepseg posla :) Ako ne nadjem nekog naseg uskoro, uvalice mi nekog indusa ili pakistanca, tako da pomoziteee :)

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 189 postova

ako nije tajna o kojoj se firmi radi :)

cisto da se vidi na netu cime se sve firma bavi (da li ima svoje proizvode ili je outsors) ...

da li su to juniorske pozicije ili seniorske?

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

Eto, nisam napisao, pozicija za juniora je u pitanju.

http://breakoutcommerce.com/

Takodje i ovo su njihove kompanije:

http://www.hellopics.com/

http://www.print.io/

Ja radim za njih vec godinu dana, poceo part time, pa sam pre mesec dana i napustio stalan posao, da bih samo ovo radio.

• Svrati ponekad, 209 postova
  • Motocikl: versys 650

Пази, можда би неко био заинтересован за неки парт тајм, или за неку мало јачу позицију.

Општа девалвација знања и искуства у Србији је довела до тога да имаш сениоре са 3+ год. искуства, што је пре 5 година било незамисливо.

Будући да сам из те приче и да знам ко и шта се све јавља на конкурсе и себе сматрају сениорима, а не знају основне ствари, желим ти пуно, ПУУУНО среће, јер се, изгледа, све на то своди на крају.

• Podržavam 1

• Ludi kompjuteraš, 729 postova
  • Motocikl: Honda CBR250R 2011

Problem je sto programeri koji znaju nesto (seniori sa visegodisnjim iskustvom) vec imaju dobre plate i retko ko ce da prelazi u drugu firmu za iste pare da bi nakon par godina stekao iskustvo u toj tehnologiji i ponovo dosao tu gde jeste. Ja se bavim .net programiranjem i java i c jezik mi nisu nepoznanice ali tu gde sam sam dogurao do pozicije team leader-a i ne planiram da menjam firmu osim da osnujem svoju. Ne vidim poentu. Nadam se da ce ti se neko javiti. Ja sam jedno vreme radio part time pored ovog full time, lova do krova ali zivci tanki. Nikad vise - osim ako stvarno dodjem u takvu situaciju da ne mogu da biram.

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: BMW F 650 ST

Jeste stara tema al da iskucam sta sam hteo , to je sledece dali je kasno da sa 37 godina upisujem visu ili faks da bi mogo da se javim na neki konkurs ili moze i varijanta sednem za komp i dobijem zadatak i pokazem sta znam?

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Nema kod IT-a predrasuda, ako znas posao-nasao si ga !

Pitanje je dal to što znaš misaona imenica u tvom okruženju i misliš da puno znaš a limunada za poslodavce ?

Da se razumemo moje mušterije su IT firme kojima ugradjujem svašta nešto od sigurnosnih sistema. Nemam veze s programiranjem.

• Zainteresovan, 969 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom
sednem za komp i dobijem zadatak i pokazem sta znam?

Ja sam i završio, ali je uvek bilo sedneš i pokažeš šta znaš, što je i logično. Papir može, ali ne mora da znači. Šta više, bilo je da se čuje šta već znam, pa ne moram ni da pokazujem. Javi mi se na PP...

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: BMW F 650 ST

Ovako 

Nema kod IT-a predrasuda, ako znas posao-nasao si ga !

Pitanje je dal to što znaš misaona imenica u tvom okruženju i misliš da puno znaš a limunada za poslodavce ?

Da se razumemo moje mušterije su IT firme kojima ugradjujem svašta nešto od sigurnosnih sistema. Nemam veze s programiranjem.

E to je ono Limunada , zato biste mogli  da date vase predloge sa cime bi vi poceli kad bi trebali od pocetka da krenete sa ucenjem i koji bi krajnji cilj bio dali bi to bi HTML CSS C# JQURY Javascrypt  webdizajn ili psd to wordpress ili Unity ili ...

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja