bokilic 6101 Napisano Januar 30, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kupujem neispravnu hondu boldor,750 ili 900 f2 model,da bude regularna sa nasim papirima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 31, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem neispravnu hondu boldor,750 ili 900 f2 model,da bude regularna sa nasim papirima Menjam ispravnog pegasa za boldora.... makar i neispravnog....uz moju doplatu Naravoučenije: Honda je to ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 31, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kupujem neispravnu hondu boldor,750 ili 900 f2 model,da bude regularna sa nasim papirima Menjam ispravnog pegasa za boldora.... makar i neispravnog....uz moju doplatu Naravoučenije: Honda je to ;D moze moze al to al uz doplatu das boldora izujes se jos 1000 i resimo problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li si video na moto berzi ovo, ne znam šta je ali deluje zanimljivo http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=7996&trazi=1&ur=1&model=62&tip=cb&m=Honda-CB-750-Boldor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 31, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li si video na moto berzi ovo, ne znam šta je ali deluje zanimljivo http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=7996&trazi=1&ur=1&model=62&tip=cb&m=Honda-CB-750-Boldor vec sam ga zvao havarisana,ali i masina je u defektu pa razmatram jos ponuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bokiic, imas jednu kod Malise u Valjevu, havarisanu ali masina je dobra. Evo ti njegov broj: 064 195 63 68. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 31, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Bokiic, imas jednu kod Malise u Valjevu, havarisanu ali masina je dobra. Evo ti njegov broj: 064 195 63 68. znam vec sam ga zvao to je ovaj odozgore sa oglasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kod mog drugara stoji jedna, ispravna i kompletna, na PA table. Predhodni vlasnik je izfantazirao da nece da prevede jer je neki Jova ostao njegovom kumu duzan neke pare za njivu, pa posto je Jova prosao pored tog motora, on nece da prevede motor dok ne dobije pare. Prica deluje glupo, ali je surova realnost. Pa ako si bas zaintresovan da imas Boldora po svaku cenu, pusti pp pa cu ti dati telefon od drugara.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Februar 10, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar Dragan ako bi dobio zadovoljavajuci novac, mozda bi prodao neispravnu boldorku 750 ili kupuje istu za delove (moze samo agregat). Dragan 063/309-643 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 Napisano Mart 5, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja hondu cb 750, moguc svaki dogovor, imas je u oglasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Mart 6, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da podsetim da je samo CB900F nosila ima Bol d'Or. Ostale su CB750F. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 6, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bokiic, za slucaj da nisi vidio evo novi clan Bubba Zanetti prodaje jednu CB 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...