ACY 13 Napisano Mart 4, 2014 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Nameravam da kupim neki maxi, nisam se jos opredelio za neki. Nasao sam neke za smesne cene, evo primeri : X9 - 180ccm, 2001god. 49000km, malo ostecenje plastike i retrovizor fali, cena 470e. X9 - 180ccm, 2001god. Sa slike je sve ok, 600e. medison - 125ccm 2001god, nece da upali ali nije zaglavljen. 320e. majesty 250 DX, 2000god, 34000km. 400e. Svaki motor je sa talijanskim papirima. Zna li neko koliko bi bilo uvoz na ove motore ? Da vidim dali mi se isplati uvoziti ili da kupim ovde jedan i toje to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 902 Napisano Mart 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Зависи како га увозиш,ако одеш сам и ти га довезеш,мало јефтиније ћеш проћи.А ако ти то неко услужно ради,рачунај 400-500 евра минимум на ту цену. Тако су мени отприлике тражили.Више се исплати овде га узети за те паре. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Mart 4, 2014 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Зависи како га увозиш,ако одеш сам и ти га довезеш,мало јефтиније ћеш проћи.А ако ти то неко услужно ради,рачунај 400-500 евра минимум на ту цену. Тако су мени отприлике тражили.Више се исплати овде га узети за те паре. Sa prevozom iz italije ti je izaslo toliko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2650 Napisano Mart 4, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2675 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakvu kombinaciju imaš. Po meni, jedino se isplati u svojoj režiji doterati motor ako imaš nekog tamo da prespavaš par dana i da se tamo neko razume u motore i krene sa tobom u obilazak. Ovo što vidiš po oglasima ne znači i da je tako na licu mesta. Italijani su mutni kao i mi ovde. Jedina varijanta koja pije vodu da taj motor oteraš u neki lokalni servis i platiš pregled - naravno ako prodavac pristane na to. Ovde kod nas može da se iskopa dobrih motora po realnoj ceni samo ne treba žuriti. Ja sam moj jurio skoro 6 meseci i dočekao ga. Kad sve staviš na papir u solo varijanti možda ćeš nešto uštedeti a možda i ne a rizikuješ da ti neko uvali jako loš motor ako se ne razumeš. Preko isto ono što valja i vredi ima svoju cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan na tu cifru racunaj odjavu, prevoz u srbiju, carinu, pdv, spediciju, i kad sve to sracunas izlazi skuplje nego da kupis ovde.. da je tako lako da se uveze motor svi bi to radili, niko nebi kupovao polovne u srbiji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Mart 5, 2014 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Nisam napisao gore motori se nalaze u madarskoj, znaci nekih do 100km od mene. Inace onu uvoze puno puno motora za rezervne delove iz italije, a ovi o kojima je rec oni su sa papirima da mozes ih registrovati kodnjih. Pa ako vec ima sve papire za registraciju zasto nebi mogao da ga kupim i registrujem ovde. Sa druge strane kad vidim ovde cene ispod 1000e neverujem da moze da se kupi redovan motor. Naravno ni ove neznam kako idu, al ako ih uporedim za te pare jos mogu i generalku da napravim na ovima za tu cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ako je na samo 100km od tebe onda mozes licno otici autom sa prikolicom, ili kombijem i videti sam u kakvom su stanju.. u tom se slucaju isplati jer te put nece kostati ni 100e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2650 Napisano Mart 5, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2675 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da ti hoćeš da ideš do Italije, ovo onda menja stvar. Jedino me malo brine ako je taj motor uvežen za delove u kakvom je on stvarno stanju a za papire moraš da popričaš sa nekim špediterom kako bi to išlo jer motori imaju Italijanske papire a ne vlasnika u Mađarskoj ako sam te dobro razumeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 5, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Процедура : Узмеш фактуру од продавца и одеш код шпедитера на граници и урадиш улазне фактуре. Нагласиш где желиш да цариниш и то је то. Мислим да мора да стоји мотор на царини како би му утврдили вредност и на основу тога колико ће да те буду давања. После платиш и са папирима на регистрацију. Тако сам ја увозио неке машине. Мислим да је процедура иста осим што мотор мора да буде у возном стању ако се не варам....знам да кола морају сигурно! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kod automobila treba i odjavljena saobracajna iz mesta gde je bio regiatrovan. Mislim da treba i za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Canyon 2 Napisano Mart 12, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Svima! I ja sam zapazio da su u Madjarskoj TMax-ovi oko 5.000-6.000 evra (2007-20011god), dok su kod nas izmedju 7.000-9.000 isto godiste, sto nije mala razlika! Pa me interesuje koliko bi mi ukupno kostalo da uvezem jedan (bez transporta, naravno)? Hvala, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 12, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan 10-15 % од цене су дажбине! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...