Jump to content

Moto Zajednica

Bassman

Članovi
  • Broj tema i poruka

    29
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Bassman

  1. Jel ide neko u pescaru sad za vikend? Meni se ide, bicu tamo u blizini, ali ne bih bas sam u pesak.
  2. Данас сам га видео први и последњи пут. Слава му и покој души... Саучешће породици и пријатељима.
  3. Bas tako neku rutu sam i imao na umu. Vidimo se u 10.
  4. Kada sam procitao tvoj prvi post hteo sam da te pitam da nisi menjao ulje.... Baci to ulje sto pre, zeznuces lamele. Kupio si neko neoriginalno ulje. sipao sam ipone ulje,i to sam jos kupio pakovanje od 4l... I ja sam primetio od kada sam presao sa motula na ipone da mi mnogo vise trza pri kretanju. ponekad kad je vruc motor, kada ga opet upalim posle pauze od 10min. menjac postane dosta tvrdji. Nishta, back to motul...
  5. Mlader, hvala na vrlo korisnim savetima i čestke za novu makinu! Pozdrav!
  6. Stvarno dobro odrađeno, svaka čast! Samo gde pronaći KLE-ov blatobran - ako neko zna neka javi Druga opcija mi je da odem kod nekog plastičara da mi odradi taj produžetak. Pozdrav!
  7. @Libero Vidim sa slika da si stavio produzetak prednjeg blatobrana kako si bio i planirao. I ja planiram da uradim slicnu stvar jer sam jedva uspeo da ocistim svo djubre koje se nakupilo na hladnjaku i ne radi mi se to ispocetka hehe Kolika je duzina tog produzetka? Jel upada jos uvek blato i kamencici u hladnjak, i kako ti se ponasa u brzoj voznji na asfaltu, tj. da li ti povija taj deo ceo blatobran zbog strujanja vazduha? Hvala i veliki pozdrav!
  8. +1! Mesto je u principu obicno selo ali je simpaticno, a uz to levo i desno od njega su prelepe 'divlje' plaze koje su sve lako dostupne motorom. Jos ako volis malo offrouda mozes pravo preko brda stazama kroz stada ovaca i koza na drugu stranu prsta do Neos Marmarasa! hehe Pozz
  9. Ako ne nadjes sprej ili ako ti je to preskupo, mozes i sa SAE90 uljem za menjace- jako dobro radi posao. Moze i obicno motorno ali brzo se skida sa lanca jer je retko. Pozdrav!
  10. treba da vidis da li skripi od trenja o prednju masku ili je nesto drugo u pitanju. kada stojis u mestu na leru dodaj lagano gas do 5-6000 obrtaja pa slusaj kako se menja skripanje sa promenom obrtaja. ako je od maske treba da skines istu i da stavis nesto izmedju sata i maske, neko je vec na temi preporucio obostranu samolepljivu traku i nece se vise cuti. pozzz
  11. Da se prvo zahvalim Lazaru na odlično vođenom kursu. Retki su danas ljudi koji umeju i žele da svoje znanje prenesu drugima sa toliko strpljenja i pažnje. Ako bude planirano neko okupljanje na stazi, bilo ada Huja ili dr, računajte i na mene. I bih zamolio za link sa slikama: cnemanja2009@gmail.com Pozdrav!
  12. Rolle javi se da pogledamo zajedno, a lako cemo za majstora ako bude tebalo. Pozdrav
  13. 1.VladaSD 2. tjole - Stefan 3. Sasha P 4._kolega_ 5. NenadG 6. ProjectLord 7. Sky 8. nenad_dj 9. Almighty 10.vasqez 11.VuleTigar 12.Nensy 13.Mortimer 14.Mr.Z 15.bagzi_obr 16. O`šonesi 17. PapaStalin 18. ftj 19. Stefan46 20. RemusBrabusAkrapovic 21. Misha (f) 22. Ninjaua 23. bagerista 24. peca dorcol 25.MilosSani 26.Lucky Vladano 27.Mazak 28. -dzony- 29. Bassman
  14. Sprej ne radi sa unutrasnjim gumama, nemoj dzaba bacati pare. Kod mene je 2 puta sprej odradio posao. Jednom je bio ekser a drugi put neka zica. Da dopunim svežim iskustvom od juče: 5 puknutih guma u off-u od toga dve ( sa unutrašnjom) napunjene sprejom i izdrzale do danas. Meni se moja izduvala tek večeras, posle 150km po pljusku, sva sreća blizu OMV-a. Usvakom slučaju preporuka, ali samo kao privremeno rešenje.
  15. Evo i ja da se upisem u zadovoljne korisnike usluga GM MOTO. Losmi je odradio sve po dogovoru za minimalno vreme. Posebno me je odusevilo sto je stalno na skuteru i u pokretu tako da nije bio problem da se nadjemo bilo gde na teritoriji bg u kratkom roku. Sve najbolje!
  16. Ma kakav vetar...taman nam je pruzio priliku da usavrsavamo obaranje motora i to bez krivine! Sad malo ozbiljno. Odlican provod uz odlicnog vodica, pocev od plana puta pa sve do vesele i nadasve poucne avanture van asfalta. Malo sam gnjavio na pojedinim deonicama(platio danak apsolutnom neiskustvu na off-u) ali je Bassman bio i vise nego uvidjajan i na tome, a i na celom planu i realizaciji puta, mu jedno veliko hvala! Eto, iako sam veliki ljubitelj planina, do ovog putovanja nisam ni znao kako ravnica moze biti zanimljiva. Hvala Rolle2010, uobrazicu se ! Stvarno bila lepa voznjica nema sta! Nemoj da zaboravis da zoves ako resis da krenes na Taru, i tamo poznajem pomalo teren. Pozdrav!
  17. Evo sa malim zakasnjenjem par slika sa nedeljne voznje. Vreme je bilo lepo samo je utisak kvario vetar koji je na otvorenom putu bio tako jak da smo vezbali voznju ukoso Elem, na startu se okupismo celih nas dvojica Rolle2010 i ja, a u Vrscu nam se prikljucio na kratko i koleza Cale. Posle obilaska vrsacke kule nastavili smo ka Beloj Crkvi i negde na pola puta skrenuli u off - manje vetra a puuuno vise zabave. Isli smo kroz sumarke i pesak, pa duz kanala DTD sve do Stare Palanke gde je pala klopa pored reke... U povratku jos malo off-a po pesku pa nazad za BG preko Kovina. Uglavnom bas lepa voznjica uz dobro drustvo. U nadi da ce nas sledeci put biti vise, Pozdrav!
  18. 1. kuglica14 2. bagzi_obr 3. O`šonesi+maski 4. robbieF 5. Alexanto 6. svestenik 7. doca 8. invictus 9. brm-brm 10.Tamanitu 11. Tibor 12. đunta 13. zika56 14. Urban Cruiser 15. MarkoS 16. MilosSani 17. Sasha P 18. ninjaua 19, Misha_f 20. Rade 21. PapaStalin 22. ssnupi 23. Џокс + Виолета 24. vasqez 25. VuleTigar 26. Nemanja 27. Mazak 28. Peconi 29. Vlada 185 30. Nensy 31. Black Adder 32. VladaSD 33. Боки_БГ 34. КГБ 35. toske 36. Sale11351 37. Ferty_ **** ako posao dozvoli 38. forKLEbender 39. filozof 40. Lucky Vladano 41. Mortimer 42. Rolle 43. RAmireZ 44. _kolega_ 45. Almighty 46. maresv 47. Sky 48. Bassman 49.
  19. Drustvo, zapljunite se ako idete. Pozdrav
  20. Nisam siguran da znam tacno na koju klapnu mislis, ali ako je u pitanju slavina goriva koja se nalazi na rezervoaru evo ti par linkova pa probaj nekako da narucis: http://www.wemoto.com/bikes/Kawasaki/KLE_500_A7-A12/97-04/picture/Fuel_Tap_Repair_Kit/ tu ti je ceo repair kit ali proveri jos za koje godiste ( mozda ima razlike) http://www.oemmotorparts.nl/oem5.asp?M=Kawasaki&T=KLE%20500&Y=2003&L=KA-KLE500-3&O=Fuel%20tank&F=KA-KLE500-3_BT&L2=KA-KLE500-3_BT http://www.cmsnl.com/kawasaki-1995-a5-kle500_model12421/partslist/F2410.html na ova dva sajta mozes da narucis svaki deo posebno Za sada nisam nista narucivao ali planiram, pa ako budes narucivao posalji utiske i iskustva. Pozdrav!
  21. Vremenska prognoza za vikend je za sada ok, bice po neki oblacic ali bez kise. Meni vise odgovara nedelja ali mogu i u subotu. Ajde navijamo za majstora da zavrsi do vikenda! Nego jel u pitanju redovan servis ili neko lecenje?
  22. E dugari moja greska, izgleda da sam na vreme prodlozio, islo bi nas barem trojica Ovako sam bio u jednoclanoj izvidnici i isprobao rutu sa povratkom kroz deliblatsku pescaru i ponovo se uverio da je vredna vremena i truda. Hajde da pokusamo organizaciju za sledecu nedelju: ista ruta plus ako se dogovorimo mozemo i neki lagani off-road ako bude zainteresovanih... ima varijanti dosta. Ajde malo da osvetlamo obraz KLE-ista da se bar okupimo i pocnemo polako da pravimo zazubice ostalim sektama! hehe A blizi se i skup ljubitelja KLEa u Alpima (cini mi se Italija) pa da se prebrojimo ko je zainteresovan za to da pravimo ekipu...itd,itd Pozdrav!
  23. Red je konacno da organizujemo okupljanje KLE-ovaca o kome pricamo vec dugo. Za vikend je vremenska prognoza povoljna tako da bi bilo steta da ne pokrenemo ideju o okupljanju s mrtve tacke Za prvo okupljanje mislim da je dobra i neka lagana voznjica do 100km u jednom pravcu. Moj predlog: Nedelja 03 april Ruta: Beograd - Vrsac - Bela Crkva - Kovin - Beograd oko 200km ukupno Okupljanje u Bg na izlazu za Pancevo posle pancevackog mosta ELP pumpa u 10h, u 10.30 polazak Pauza za klopu npr. u Staroj Palanci na uscu kanala DTD u Dunav (lep restoran a i pogled). Povratak alternativno ako bude vremena i volje moze od Kovina i preko Smdereva... Dajte predloge, sugestije pa da otvaramo sezonu! KLE bato!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja