Jump to content

Moto Zajednica

energyx

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

energyx's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Prenosim oglas u celosti koji je raspisao EMS: Srećno svima koji konkurišu!!! JAVNO PREDUZEĆE ''ELEKTROMREŽA SRBIJE'' BEOGRADRASPISUJE OGLAS ZA PRIJEM U RADNI ODNOS NA ODREĐENO VREME I CENTAR ZA INVESTICIJE, SLUŽBA ZA GRADNJUVISOKONAPOSKIH POSTROJENJA DIPLOMIRANI ELEKTRO INŽENJER Uslovi: VII/1-5, završene diplomske akademske studije- 300 ESPB; elektrotehničko i računarsko inženjerstvo, energetski odsek, smerelektroenergetski sistemi, znanje engleskog jezika, vozačka dozvola"B" kategorije, ECDL sertifikat (poželjno posedovanje licence br.351ili 451), II CENTAR ZA EKONOMSKO FINANSIJSKE POSLOVE, SLUŽBARAČUNOVODSTVA DIPLOMIRANI EKONOMISTA Uslovi: VII/1-5, završene diplomske akademske studije- 300 ESPB, diplomirani ekonomista, tri godine radnog iskustva na finansijskimi računovodstvenim poslovima, poslovima uvođenja i primeni tandardizovanihposlovnih procesa i procedura (SAP, ORACLE i sl.), posedovanje ECDLsertifikata. Radni odnos se zasniva na određeno vreme, do 12meseci. Rad se obavlja u Beogradu, u poslovnoj zgradi KnezaMiloša 11. Prijave sa CV, fotokopiju diplome, potvrdu o radnomiskustvu sa detaljnim opisom poslova na kojima je stečeno radno iskustvo iostale dokaze o ispunjavanju uslova: dostaviti Centru za ljudske potencijale iopšte poslove, na adresu: Javno preduzeće „Elektromreža Srbije“, Beograd, KnezaMiloša 11. Rok za podnošenje prijava je 21.06.2011. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.
  2. Prenosim oglas u celosti koji je raspisao EMS: Srećno svima koji konkurišu!!! JAVNO PREDUZEĆE ''ELEKTROMREŽA SRBIJE'' BEOGRADRASPISUJE OGLAS ZA PRIJEM U RADNI ODNOS NA ODREĐENO VREME I CENTAR ZA INVESTICIJE, SLUŽBA ZA GRADNJUVISOKONAPOSKIH POSTROJENJA DIPLOMIRANI ELEKTRO INŽENJER Uslovi: VII/1-5, završene diplomske akademske studije- 300 ESPB; elektrotehničko i računarsko inženjerstvo, energetski odsek, smerelektroenergetski sistemi, znanje engleskog jezika, vozačka dozvola"B" kategorije, ECDL sertifikat (poželjno posedovanje licence br.351ili 451), II CENTAR ZA EKONOMSKO FINANSIJSKE POSLOVE, SLUŽBARAČUNOVODSTVA DIPLOMIRANI EKONOMISTA Uslovi: VII/1-5, završene diplomske akademske studije- 300 ESPB, diplomirani ekonomista, tri godine radnog iskustva na finansijskimi računovodstvenim poslovima, poslovima uvođenja i primeni tandardizovanihposlovnih procesa i procedura (SAP, ORACLE i sl.), posedovanje ECDLsertifikata. Radni odnos se zasniva na određeno vreme, do 12meseci. Rad se obavlja u Beogradu, u poslovnoj zgradi KnezaMiloša 11. Prijave sa CV, fotokopiju diplome, potvrdu o radnomiskustvu sa detaljnim opisom poslova na kojima je stečeno radno iskustvo iostale dokaze o ispunjavanju uslova: dostaviti Centru za ljudske potencijale iopšte poslove, na adresu: Javno preduzeće „Elektromreža Srbije“, Beograd, KnezaMiloša 11. Rok za podnošenje prijava je 21.06.2011. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.
  3. Kupujem pedalu zadnje kočnice za ZX9R '94 (model 900B).
  4. Da li mi neko može pomoći da nađem pedalu zadnje kočnice za ZX9R '94? Polomljn je samo vrh, pa se pitam da li je moguće negde izliti samo taj deo ili mora da se manja kompletna pedala? Nova košta oko 75EUR, pa ne bih da plaćam ukoliko nije neophodno. (Brake pedal,kataloški broj 43001-1338) Hvala unapred!
  5. Pozdrav svima! Ukratko, zovem se Ivica i vozim ZX9R, 1994 godište i radujem se učešću na forumu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja