Jump to content

Moto Zajednica

miki89

Članovi
  • Broj tema i poruka

    199
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: miki89

  1. miki89

    MT-09 2018

    Mislim da motobruder sad radi sa swedenfastbikez. Mozes da pronadjes na instagramu. Takodje nova opcija koja se meni svidja je Power Vision od Dynojeta. Pogledaj youtube.
  2. miki89

    MT-09 2018

    moji razlozi za remap su bili jer mi je na motoru race akrapovic linija, za koji sam akrapovic preporucuje remap. Dobija se mirniji rad, trzanje u STD modu nestane, A mod je agresivniji nego sto je bio. Motor bolje radi, skinute sve blokade. Iskljucen AIS sistem. Ukljucivanje ventilatora ranije. U sustini ja sam zadovoljan. Za sve ostalo najbolje da se cujes sa njim direktno..
  3. miki89

    MT-09 2018

    Radi Aleksandar Stelar.. ja sam radio moj kod njega.. Login • Instagram INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been...
  4. ja sam radio na 09 ko low land custom iz zrenjanina..ja sam zadovoljan..
  5. miki89

    MT-09 2018

    Uprabu je kolega. Imas samo TC, modove i ABS od elektronike.. nema wheelie control ali je TV toliko agresivan na 2 da ubija podizanje prednjeg tocka na power wheelieu.. inace evo jedna slika sa tek montiranim barend retrovuzorima
  6. miki89

    MT-09 2018

    Dodao bih i da je max brzina elektronski limitirana na 225, a ne na 230kmh.
  7. gde ima silkolene da se uzme u BGD?
  8. Zdravo, Koje bi ulje preporucili za yamahu MT 09. Po specifikaciji ide Yamalube 10w-40, presao bih na full sintetiku pa razmisljam se izmedju Ipone Katane i Motul 7100? Da li postoje neke ozbiljne razlike izmedju ova dva tipa? Cenom su slicni Ipone 1350 u Barelu, a Mtoul sam nasao za 1630? Hvala, Pozdrav..
  9. miki89

    MT-09 2018

    pala vec po koja voznjica kratka, a sutra registracija pa nova sezona
  10. vozio ga jedan dan kao test vozio burn out-a. Motor je ok, alu u odnosu na 07 nije potentniji iako ima vise konja. Ulazak u krivinu je malo cudan, nikako nisam imao feedback prednjeg tocka, nisam imao pojma gde mi se nalazi. Moguce da je malo stvar privikavanja. Mislim da za te novce ima dalekom kvalitetnijih i boljih motora. Nekako mi je ni tu ni tamo za velike novce, cak i polovan.
  11. Moja preporuka ti je Chemical Guys odlicna hemija, koriste je momci iz Titaniuma kod nas za detailning kola. Koliko znam kod njih moze i da se kupi, ja sam 3 automobila vozio kod njih na detailing i odlicni su preparati, postojani. lep pozdrav
  12. @Felipe E vidim stavio si te gumene tankpadove.. ja sam mislio da ih uzimam za mog naked-a ali nisam sig kako izgledaju uzivo..kakvi su, jel lepo izgledaju, sluze svrsi? Na nakedu je malo problem jer je idealan polozaj za sedenje kad se guzicom gurnes na nazad tako da ti izmedju medjunozija i rezervoara ostane jedna pesnica, ali se onda bas na tim mestima oslanja kolenima na rezervoar, pa malo zna da klizi.. ne znam kako je na traceru.. @pronto postoji, ovo sto kolege kazu, da se turi sajlica i tako..ovo deluje prakticnije.. ali sto kaze felipe to samo gde mislis da je ultra sigurno, ili npr u garazi ostavis da je ne cimas kuci.. ne bih se usudio ovako bilo gde da je ostavljam.. cigani bre hoce da iseku i traku od kacige samo da je marnu..
  13. kome treba za kacigu, imaju ove dve varijante, cini mi se da su zgodnije nego sajla? Helmet Lock For YAMAHA MT 10 MT 09 MT 07 MT 01 XSR700 XSR900 SR950 XVS 950 BOLT C SPEC Motorcycle Accessories Handlebar Clamp-in Covers & Ornamental Mouldings from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Motorcycle Helmet Lock Mount Hook Black Side Anti theft Security Alloy with 2 Keys Universal for Yamaha MT 09 FZ 09 FJ 09 XSR900-in Locks & Latches from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
  14. al ga je opravio svaka mu cast
  15. ima razlike u zvuku.. sa karbona ce uvek moci..ali kao to nije za ulicu zbog kolicine db, izduvnih gasova, nemanja mogusnosti za katalizator itd..ali ne vidim da ce to biti neki problem.. masa evropljana i engleza kao i amera ga voze sa karbonom.. a njih ne drdnaju za te stvari
  16. ne mora ako vozis naked, ni nemas centralnu nogaru Race line isporucuje nesto vise snage i konfigurisan je za stazu i moze da se bolje upotrebi uz remapiranje ECU, u prevodu samo cevka i top na kraju iste sa koga se vadi db killer i nesto je laksi od titaniuma. Titanium nije, postoji mogucnost dodavanja katalizatora koji se dodatno kupuje za njega izmedju topa i ostatka cevi i street legal je. Priguseniji je zvuk u odnosu na carbon pogotovo ako ima db killer u njemu (tj njemu ni ne moze da se vadi ukoliko se ne prepravi top). To je jos jedan od razloga sto je street legal. Na prethodnoj verziji je po defaultu imao da se vadi db killer ali onda kad su predstavili model za 17 ili 18, slagacu promenili su i titanium model koji ima karbonsku kapu.
  17. I meni su. Meni je Deki jos ond rekao to ti je to, sraf na sraf i vozi. Ali citajuci pos tranim forumima sta su ljudi radili i nesto sto je pricao gixxer, postoje neke osnove fizike tj i mehanike u svemu tome mislim pogotovo sto je meni carbon race linija koja nema nista tj nije street legal za razliku od titaniuma..
  18. Nisu rekli ni meni @Stefan Lone Wolf. Da slažem se sa @GixxerK6 neki kažu da ce ecu na osnovu citanja onda sa 02, regulisati dotok goriva. Sad da li je ECU dovoljno pametan i da li može u toj količini da reguliše to ne znam. Mislim nasao sam kod nas BMC race filter za nas motor, ali mi se nesto ne baca skoro 10k, ako nista pametno necu uraditi.. zato pitam.
  19. Kolege da li je neko od vas kada je stavio akrapovica menjao i filter vazduha i stavio neki sa vecom propusnom moci? i da li treba to uopste da radim? lep pozdrav
  20. miki89

    MT-09 2018

    pod ciradom u zimskom snu ceka prolece
  21. Njima je odgovor po defaultu da ne osiguravaju zato sto im je toliko ne primereno. Ja sam na kraju iz winera dobio ponudu, rade naravno. Ali sam tip mi je rekao da ti je to ne isplativo. Ne mogu da se setim tacno cifre ali mislim da je bilo jedno 200-300e mesecno, plus naravno ne osiguravaju od kradje. Tako da je to sve besmisleno, besmisleno je i njima zato i govore da ne rade.
  22. @Stefan Lone Wolf Stefi svaka rupa ima cenu, samo pitanje kolikaaaaa jeeee
  23. jel ima neko ko hoce da proda mozda akrapa granu?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja