Jump to content

Moto Zajednica

Arakis

Administratori
  • Broj tema i poruka

    12242
  • Pridružio se

O članu Arakis

  • Rođendan 29.11.1957.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    NBGD - KN04ET
  • Motocikl
    Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Poslednji posetioci profila

21929 profile views

Arakis's Achievements

Integrisan

Integrisan (6/6)

5k

Reputacija u zajednici

Status člana

Pregled svih promena statusa od člana Arakis

  1. Vozim V Stroma DL650, 2014 god.. Juče sam krenuo u vožnju i nakon par kilometara samo se odjednom ugasio. Aku se skoro ispraznio a da nisam ni primetio. Na licu mesta sam, preko instrumenta, utvrdio da se aku ne puni. Odšlepao sam ga kod majstora i rečeno mi je da su otišli namotaji i regler. Interesuje me da li namotaje mogu ja svojom nepažnjom ili ne brigom da izazovem ili je to samo po sebi izazvan kvar tj. kako uopšte crkava alternator (za regler otprilike i znam po nešto). Stari akumulator sam na vreme zamenio novim (2022) i dobar je. Hvala unapred i veliki pozdrav  !

    1. Prikaži prethodne komentare  1 more
    2. sale2000

      sale2000

      Izvn jos jedno pitanje i necu vise biti dosadan. Da li bih sacuvao namotaje ako odrzavam max ulja i montiram Joskin regler (naravno da vidim da li ih on radi; imate li Joskin br mob) ? Poz

    3. Arakis

      Arakis

      Pa to niko ne moze da ti garantuje :) naravno ali da stavis Joskin regler to neces nikako pogresiti. 

      Joska 0638347397

    4. sale2000

      sale2000

      Uradio sam namotaje i stavio privremeno neki regler da se vozim dok ne stigne Joskin regler. S obzirom da sam regler dobio i ovih dana cu ga ugraditi hteo bih Vas da pitam (posto je gdin Joska bolestan pa ne moze da prica, kaze njegova supruga) jer mi se cini da ste najozbiljniji i nekako najbolje upuceni u ovu struju na motorima. Ja o struji nemam pojma i zato ne zamerite na pitanjima. Prvo sta se dobija sa uradnjom Joskinih reglera a drugo pitanje je sta ce se desiti ako umesto svih sijalica na motoru ugradim LED sijalice (migavce, poziciju, stop svetlo, svetlo tablice). Kratko/dugo u farovima sam vec odavno zamenio sa LED sijalicama i rade odlicno. Citam po forumima puno ali nekako svi sve znaju i nisam bas zadovoljan i siguran u odgovorima (narocito ima puno trolova pa se sa LED sijalica predje na proizvodnju kukuruza) pa moram ovako direktno. Veliki pozdrav (dok se ponovo ne javim :):):) )

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja