Jump to content

Moto Zajednica

PicVajZ

Članovi
  • Broj tema i poruka

    48
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: PicVajZ

  1. Bravo braco. Koliko samo ljubavi postoji na ovoj planeti. Zhivi bili!!!
  2. Bravo legendo!!!! Nema dovoljno reci...
  3. PicVajZ

    Pomoc prijatelja

    Hvala Branko, tako sam i uradio, odneo ljudima lancanike i lanac i kazu porucice. Zivi bili pa videli
  4. PicVajZ

    Pomoc prijatelja

    Ne jos. Agonija se nastavlja DID ga nema u katalogu kao i vecina proizvodjaca. Mislio dam da ce ovo biti lako za naci
  5. PicVajZ

    Pomoc prijatelja

    Hvala covek, ali ovo je do 82, meni treba za 83god. Video sam napolju da ima zamena, vise sam mislio da li ovde neko to moze da napravi ako donesem stare delove, ili neko ko prodaje zamenske delove?
  6. PicVajZ

    Pomoc prijatelja

    Pozdrav svima, Potrebani su mi lancanici i lanac za Hondu 125 XLS 1983 god. Ima li neko ideju gde mogu ovo da nabavim? Hvala,
  7. Pozdrav svima, Da li neko zna koje sijalice idu u prednji far Sprint Princ-a 125? Hteo bi da kupim rezervne. Takodje nije mi jasno kako se menjaju, to jest kako se skida plastika sa fara, odsrafio sam sve, ali nisam skapirao kako da je skinem Hvala,
  8. Ispod 280-300e tesko da ces naci kvalitet, e sad da odradi posao ima svakako.
  9. Izmedju ta dva modela biraj Sony Sony je kvalitetniji - bolja stabilizacija slike, bolji audio, bolji video White edition - jeftiniji 10e, bolja vesanja, I jedan i drugi ti dolaze sa WiFi-em bez remota(daljinac) Zhiveli!
  10. Izmedju ova dva modela Sony. Ako govorimo o Black ediciji GoPro3-ke izbor je jasniji
  11. Svaka im cast. Ovo ce nam doneti zutu traku, bolju farbu signalizacije na putu, bolju edukaciju mladih o saobracaju... Jos jedno pranje para. Daj boze da gresim.
  12. Ahahhahahahahahah, ao kako si me obradovao ovim postom...
  13. Cestitam. Sigurne puteve ti zelim.
  14. Pa pravo da ti kazem i imas profil vecine inspektora sa kojima sam bio u "komunikaciji" http://www.youtube.com/watch?v=tMfdYWYcWuE
  15. Omiljena situacija, dva sluzbena vozila jedan skroz levo u traci, drugi desno u istoj traci, voze na par centimetara jedan od drugog i pod rotacijom voze 100+ uvek. Vidim ih u retrovizoru, nemam gde, a gospoda ne usporavaju... Stoka, jbna neobrazovana stoka.
  16. Ako je nekom zasmetalo ovo sto sam napisao, odmah ozbrisite. Niti radim u Beosportu, niti u COmTrade-u, da se razumemo. Idemo u off i ako admini misle da sam postavio reklamu, odmah brisite jer me to ovde ne interesuje. Postovanje svima.
  17. Sada se svuda prodaju po 34.999din(Beosport, Comtrade od nedavno....) To je snizenje od oko 5000din Ako si zainteresovan pm i dobices bolju cenu naravno, ali ne bi da reklamiram svoju firmu ovde... Kad stigne Sony tu cu moci jos vise da izlazim u susret kolegama bajkerima, jer smo distributeri Sony-a(profi opreme, al prodavacu i ove kamere)
  18. Cene ovih kamera su znatno pale kod svih prodavaca(pa i u mojoj firmi) Uskoro izlazi Sonyeva kamera, pa su verovatno svesni da ne mogu da nastave sa ovakvim cenama.
  19. Ide zima i garaza, pa me zanima koji se aditiv stavlja u gorivo prilikom zimskog sna? Neka preporuka?
  20. Enco odlican snimak. Kakva je samo divota voziti off road... deo kroz sumu je predobar. Prava uzivancija. Zhiveli!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja