Jump to content

Moto Zajednica

DaliborBP

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1588
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: DaliborBP

  1. Senzor ako ocitava, ne verujem da je baterija. Nesto sitno ima,ali i ona varijanta dok izvadis crevo,reducir on spusti malo. Na centralni,nego nek potopi zadnji kraj a ti polivaj lagano vodom,vrti tocak i prati... Da ne skidas i u kadu sto se kaze.
  2. Zao mi je sto si ti morao da kazes na svom primeru da mode za gasenje radi. Jeste ono,desava se ,nek je sva steta na tome ali nov motor,bude ti zao,budes besan,a nazad nema. Meni se gepek neki dan u garazi otvorio (nisam dobro kolica od deteta stavio,mehanizam nije zatvorio nego vratio gepek vrata nazad) i zagrebem od plafon. Moja krivica,nisam ispatio ni tablu da su gepek vrata otvorena,glasna muzika zbog deteta da se umiri i sad morao ceo gepek na farbanje.
  3. Moguce i da felnu nije lepo ocistio od predhodnog 'lepka' pa kad je tezina bas u toj zoni polako ispusta. Proveri i iglicu ventila,mozda nije do kraja zavrnuo... Mozes penu a mozes (kao kad smo deca bili) pljuvacku pa prati dal pravi baloncice. A moze biti i da si je vec 'ubo' na nesto sitno.
  4. DaliborBP

    Xmax 300

    1000km auto puta je mnogo,a ne ako planiras malo da sidjes na magistralu. Na 200km pauza, tankanje,odmor... u najboljem slucaju to je 12-13 sati. Nije nemoguce,ali za jedan dan previse. A ako pitas dal je previse za skuter od 300 kubika tura od 2000km u par dana,nije. Nasi msc saborci,Sasa i Vesna su sa kawasakijem od 300kubika obisli skoro celu Evropu. Tako da,ne brini. Set za cepovanje gume, fluo prsluk, mini kompresor,kisna odela,bez toga ne kreci...
  5. Imao si problem,resio si i sad opet cackas u sred sezone. Uzivaj u lepom vremenu,sezoni pa se tamo u septembru se igraj i podesavaj.
  6. DaliborBP

    NC750X 2016

    @ZeleniZub ja bi se nadovezao na ovo oko ćope i klimanja. Ona sama po sebi mora da ima malo 'lufta,praznog hoda...' i ja sam mislio da je moja labava,losa ,medjutim doktor kaze da je to sve ok. P.S. @alexantoprebaci post u temu novijeg modela,ne zato sto smeta,nego da kolege koje voze noviji model mogu videti ove radove. Imaju sta da korisno da nauce i vide.
  7. I meni se neki dan ispred praone desilo... Sisao da kupim zeton,upalim,nece u D... koji k... pogledam,ćopa ostala spustena. Dobro je,laknulo mi.
  8. DaliborBP

    NC750X 2016

    Neso imas jos bolju opciju. Blatobran i lancobran,izjedna. Kao kod mene. Samo sad gledam,oko 130e je novo. Polovno nisam nasao...
  9. DaliborBP

    NC750X 2016

    Ostao sam duzan info oko onog sedista sto sam porucio,a na kraju stigla navlaka. Nakon 2 nedelje,stornirali su nalog. -15e na moju stetu sto sam vratio paket DHLom za Francusku. (postarina) Oni niko nista,a opis stoji da je 'klupa...' a ne navlaka.
  10. DaliborBP

    NC750X 2016

    1.maj... Odradio 2 ture sa cerkicom,zena radila prvu,rostilj 'bacio' na terasi i reko odoh malo provozati. Suncano,27 stepeni,mrzelo me full opremu (znam da uvek treba), reko fensi varijanta... 'kurtonke' carape,nova jakna za po gradu,farke i adidas patike. Ruta ka Löwesteinu, mesto gde se okuplja preko 200motora vikendom,malo autoput bez ogranicenja da se produva honda i par lepih krivina do tog mesta. Iskljucio se sa autoputa,ispred mene bata full oprema,alpinestar cizme,kozni kombinezon, na tablici 94 (verovatno godiste) i ide tako ispred mene,gasira,turira,loziona. Vozi neki R ili naked ,suzuki ,rekao bi. Ulazimo u brdo,asfalt zvaka... on zaleze,koleno levo ,pa desno,prebacuje se te levo,te desno u sedistu... Ja,lagan,S mod i u njemu u repu. Na pravcu ode,ali krivine smo tu. Sta je pesnik hteo reci, da se honda jako lepo vozi,ali u S modu uvek pre krivine ide MINUS ,da se pripremi za izvlacenje. Gume brigstone s22, vrhunske,preporuke. Jesu skupe,ali rade posao. Da sam imao opremu,jos bi isao u krivine,ali ovako me strah bilo. Kako god ,jako se lepo vozi motor.
  11. Pa ovo ti je ta fora,kao na yugu. Imas pola,zabodes prednju imas pun rezeevoar,dodas gas,prazan. To je i mene nerviralo na trk. Sto se tice tih stitnika i tih stvari,verovatno zurba pa daj da se sto vise isporuci. Ali ,opet...nov motor,daj mi isporuci kako treba. Ostale stvari ne bi komentarisao,jer ih nisam koristio. Generalno ja volim sve te zajebancije,tft,daj ovo,ono.. Ali od svega toga,samo bi voleo da mi navi radi na displeju,pritisak u gumama, kolor dispej,obrt. digitalna i to,nista mi nije bitno.
  12. @wraggkomso cestitke. Kad 'otopli' idemo do glemsecka na kavu.
  13. Zolaman napise ti covek i ti pitas. Lepo pise sintetika ,a tebi mineral. Nije da se pravimo pametni,ali covek ti odgovori pored svog posla i obaveza vikendom,porodica...ti opet postavis pitanje na koje si dobio odgovor. Napisano koje ulje i koliko da sipas i koliko km si miran. Sve jasno,precizno i najvaznije tacno. Ajde u kupovinu i menjaj ulje.
  14. DaliborBP

    NC750X 2016

    Stiglo 'sediste...' Malena kutija,deluje sumnjivo. Idioti poslali navlaku samo,a pise lepo da je sediste.
  15. DaliborBP

    NC750X 2016

    Pih... taman se zavalio u fotelju,a ono nastavice se...
  16. DaliborBP

    NC750X 2016

    @Wildserbiandobro dosao medju DCT lencuge. Bilo bi lepo napraviti jedan internacionalni Honda skup.
  17. DaliborBP

    NC750X 2016

    Cim kupis,zakazi... cekaces sigurno par nedelja na termin ali vredi.
  18. Ima ga preko,nadji nekog u Hr adresu,plati,posalji i provozas se motorom do najblizeg mesta u HR.
  19. DaliborBP

    NC750X 2016

    Nisi pazljivo citao,ali imas i zanimljivost na 300 i nekoj strani,pa ce ti se kazati. Dare Satelis je majstor,inace i sam vozi NC. Boljeg neces naci,a jos si iz BGa. Njegova honda gazi preko 70 000km vec. Da ti olaksam,dok ne dodjes do 300 i neke strane,ja sam i Nemacke prosle godine dovezao motor na 'pretres...' Onda znas o kakvom se COVEKU i majstoru radi.
  20. DaliborBP

    NC750X 2016

    Ribaj auto,ribaj motor... Pisem ja Daretu poruku na viber,kako se meri ulje (citaj menjao pre 4000km)...On napise '... Ne znam što meris....NC ni jedan ne troši. Ja nisam gledao ulje 50.000km ' Reko pocetak sezone,proverim odmah i nivo antifriza. Stvarno ulje na max,antifriz isto. Mislim nisam ni sumnjao u majstora,nego u Hondu.
  21. DaliborBP

    NC750X 2016

    Narucio sam bas takvo,msm taj proizvodjac pa kad stigne javim utiske.
  22. Ne pisi nista,jos ces biti kriv sto si izvlacio ulje. Salim se,naravno da treba da im se nacestitas 'nove godine...' Pa nije do 200ml,nego preko litre. Uzas! Frljaju se sa cenama,gradacijama,merama. Bas cist fuseraj.
  23. DaliborBP

    NC750X 2016

    Kontaktirao sam firmu iz Zrenjanina. Oko 150e bi bilo sve u fullu sto se kaze. Pena ,logo nc...ovako nekako,vec su radili za jednog decka iz NSa. I ja moje planiram da menjam,bas je neudobno.
  24. DaliborBP

    NC750X 2016

    I ja sam danas napravio oko 140km. Hondica broji 20 000km. Malo autobana bez ogranicenja da se dobro 'produva' i malo krivina da se gume ne ukockaste. Pre toga pun tank,gume na meru i gas. Pljeska sa kajkmakom je zacinila dobar dan.
  25. Problem su marze... Preko ista guma skoro duplo jeftinija.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja