Jump to content

Moto Zajednica

DVOJE POGINULIH NA MOTOCIKLU

Recommended Posts

  • U prolazu, 10 postova
  • Lokacija: BGD Konjarnik

Iz "Danas"-a

 

Šabac - Preksinoæ oko 18 èasova, u mestu Straža, opština Loznica, poginula su dvojica mladiæa na motociklu. Vozaè motocikla marke "suzuki" Milan A. (30) sa suvozaèem Željkom A. (29) iz Jadranske Lešnice usled neprilagoðene brzine izgubio je kontrolu i udario u betonski zid, nakon èega su obojica poginula na licu mesta

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 38 postova
  • Lokacija: Winterthur CH

Ispravka, nije udario u betonski zid nego u frizider za sladoled koji se nalazi na terasi poslasticarnice Banovic u Strazi, predhodno je sa vlasnikom popio limunadu u lokalu, Milana Avramovica znam licno i nije daleko od mene ovde u CH, on je 1975 godiste, ima dve cerkice, sa njim je poginuo momak za kojeg sam cuo da je mladji nego sto navode mediji, pre 5-6 godina je tom momku otac poginuo na svadbi, ubio ga milicioner koji se zenio i pucao i upucao rodjenog strica, od opreme su imali sorceve i majice, popili pice, krenuli ispred lokala, okrenuli se na krivini i verovatno punim gasom krenuli pri cemu je Milan na tom rastojanju od stotinak metara izgubio kontrolu nad motorom i udario u frizider. Iza frizidera je sedela devojcica, Marina (inace moja sestricina), cerka vlasnika poslasticarnice koja je imala srecu da joj je samo poklopac od frizidetra pao na noge, dete iztraumirano, gledala kako udara, kako mu mozak i jedno oko ostaju na ulici, kako taj decak lomi vrat na asvaltu. Milan je za sve nas bio momak na mestu, drug do korica, ljudina, zajebant, ozbiljan kad treba, covek na koga mozes da racunas, na nesrecu popio je pre toga, posao kuci da jede, nije mu se svideo rucak i krenuo u Lesnicu na burek, (postoje 2 Lesnice, Jadarska i Varos, on je iz Jadarske krenuo u Varos Lesnicu). Pri tom pokupio komsiju da ide sa njim i svrate u Strazu na Limunadu kod Banovica, ostatak znate. Milane laka ti zemlja, nisam nikad verovao da bi tebi moglo tako nesto da se desi, saucesce porodici i familiji i poslednji pozdrav za tebe druze.

Poslednji pozdrav i za momka koji je ni kriv ni duzan izgubio zvot, velika tragedija za njegovu porodicu, prvo mu otac poginuo a sad i on, pametni momci uce na tudjim greskama, pazite sa kim sedate na motor, obavezno oprema, sjeban sam nacisto, neznam ni sta vise pisem, kupio sam i sinu motor, sad jos vise umirem od straha, ne zelim da mu ga zabranim a ne mogu uvek biti sa njim, shvatite ovo kao trenutke slabosti ali me i ispljujte ako smatrate da sam pogresio. Ni opisati ne mogu sta mi se po glavi mota.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja