Jump to content

Moto Zajednica

Moto Guzzi V35

Recommended Posts

  • Svrati ponekad, 197 postova
  • Lokacija: Kula
  • Motocikl: ...

Interesuje me kakva su iskustva ljudi sa ovom masinom.Pa ko je imao nekih iskustava ili zna nekog ko je vozio ovaj motor neka napise dobre ili lose strane.Pozdrav svima ...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 577 postova

imo sam ga ja jedno 6-7 meseci. kod nas su to uglavnom ex-military masine, koje jesu akane, ali su i odrzavane redovno i sa originalnim delovima, bar dok su bile 'u sluzbi'.

konkretno sto se tice guzonje, motor je omanji, skladno izgleda, ali je u 'fazonu'. nije preterano tezak, ali je nizak i ima jako nizak centar tezista zbog V-agregata, menjaca i kardana koji su postavljeni dosta nisko. ovo je ogromna prednost za manevrisanje po dgri i slicno, upravljiv je do bola pri malim brzinama.

masina od 350 kubika i 35 konja je V2 i ako ista mogu da kazem je da je POUZDAN. slabasan jeste, ali ide prilicno dobro. trosi oko 4 litre, plus minus u zavisnosti kako ga cepas.

po gradu leti zna dobro da ugreje i nikako mu ne odgovara ovaj nacin voznje.

zimi pali redovno.

na motor se kaci posebno menjac, kvacilo je suvo, lamela odgovara od fice, pa posle menjaca ide kardan. najveci anlaser svih vremena ikad, takodje odgovara od fice. imao sam akumulator od 36 AMP!!!!

raniji modeli imali platine, posle presli na elektronsko, generalno bez problema.

kocnice nisu bas nesto posebno. znas da je rucna jedan prednji disk, a nozna zadnji i drugi prednji. viljuska ok ali malo slabasna za njegovu masu.

lik kome sam ga ja prodao nema apsolutno veze sa odrzavanjem motora, drzi ga napolju ispod bora, guzonja je sav prasnjav, strokav i ulepljen u smolu. ipak isao je sa njim do mora i nazad i svakodnevno ga aka. guzonja je neunistiv.

sa dvoje ide sasvim solidno , stabilan je i udoban.

najveca mana po meni: SMORIO ME JE DO BOLA!!!!!!!!!!! posle njega sam rekao da ne mora motor da mi ide preko sto ali ima da poteze ko nezdrav (smoren isao na terapiju ubrzanja na RD350). sa njim zaboravi da ubrzanje uopste postoji u realnom svetu, narocito u visim brzinama. krenes, isaltas do 5 i cekas da stignes. malo ces koga obici usput ako ima krivina i kolona, jedino ako se provlacis. ima momenta i to dobrog, ne zahteva cesto saltanje brzina.

svidjao mi se njegov ZVUK. takodje, zbog uzduzno postavljenog agregata, javlja se momenat pri dodavanju gasa koji tezi da nagne motor u stranu, vidljivo kad turiras u mestu, a oce da iznenagi kad naglo krenes (hm... naglo i v35... vazi...)

sve u svemu pouzdan motoric za svrckanje laganeze bez obzira na udaljenost.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 577 postova

vidis, moguce... znam i da su borcima i klipani ravni, pa im ubijena i kompresija, za razliku od civila koji su imali breg. samo da radi i stigne gde je naumio, da se ne forsira...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1114 postova
  • Lokacija: Tvrdos
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

imam ga i sad V35 II81 God ali ga nevozim potpuno se slazem sa ostalim odgovorima on je stvarno dobar motoric ali nejak max snaga pri 8100 obrtaja 27,8KW. motor je za starije a velika mu je prednost voznja u guzvi. ja svog nebi nikad prodao.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 683 postova
  • Lokacija: Gornji Milanovac
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Stara tema, ali da ne otvatam novu . Ukratko, odavno zelim jedan V35 za sebe, medjutim nikako da se sve slozi, oni su bas retki na oglasima, a kad se pojave ja sam po pravilu bez para... Ima li neko od vas ili zna nekoga ko bi otudjio svoj primerak, za pristojne novce? Stanje manje vise nije bitno, papiri su obavezni.

Promenio član Gile

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja