Jump to content

Moto Zajednica

" MOSA ", sta je to??

Recommended Posts

  • Svrati ponekad, 140 postova
  • Lokacija: Beograd

Policija prvo da shvatite da ste na dve noge i da se krećete po istom j..... asvaltu ko i mi ostali,a tu istu znacku na bulju da okacite kako se ponašate.

Pre neki dan riba ceo dan parkirana pred garažom pauka nema a onda doće njen dečko i kur.... sa značkom.

Danas zaustavio kamion ja prićem da pitam a on izaće da mi se dernja i pita me iz gog sam filma ,pritom ja nisam u tom kamionu.Tako će sutra morati da popije prijavu za ponašanje.

Više puta sam od Septembra  intervenisao i pismeno SP Ljermontova da prilaz osnovnoj školi omoguće trotoarom jer deca idu ulicom zbog parkiranih kola i definitivno SP nesposobna da išta uradi ali za kur.....nje uvek spremna.

A što se MOŠE tiče moramo debelo da se pazimo i mislim da treba takvu budalu navući da se sjebe sam .Nehajno nogom u vrata ili pozdrav prstom da se primi da počne da juri a onda i da se zakuca negde.Važi za visprenije vozače kojima je od ranije poznato kako su se izbegavali oni iz SP.Nema batina ,nema rizika da natrčiš na utoku,nemožeš gorima od sebe da odgovaraš zbog pendreka ili šipke.I po mogudjstvu slikati budalu i sliku na sajt sa opisom šta radi da ga prepoznaju svi a usput oštampamo svako po neku sliku istog pa mu okačimo reklamu na ulici.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1193 postova
  • Lokacija: Zemun

imali smo prilike da u toku akcije deda mrazovi 2008, vidimo jednog sa dzipom vw, jel ima neko informaciju o tom vozilu tj. jel zapamtio neko broj

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.


  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja