Jump to content

Moto Zajednica

rookie

Članovi
  • Broj tema i poruka

    109
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: rookie

  1. Hvala momci, kad sam lenj & nepismen :-) na poledjini VD pise sve i do kada vazi, nisam imao pojima da imam sve te kategorije od AM do F i M :-)
  2. Nisam uspeo pretragom da nadjem potvrdu pa moram da pitam.... svi koji imaju B kategoriju od pre donosenja novog zakona (konkretno imam B vec 20-30god) mogu da upisu AM kategoriju bez ikakvog polaganja i predavanja ili ispita?
  3. Kako ste krenuli jos ce neko da ustvrdi da fica i yugo nisu najbolji automobili na svetu, a tomos zujalica.
  4. Izvozio sam samoobuku sa L tablicom. Sta sad? To ne vazi i moram sve ispocetka?
  5. Radnja postoji i danas, a eto ti si odgovorio.
  6. A jel' prodaju i prohrom lim ili deblji flah na meru?
  7. Gledam i limundo i kp, ali nista. Ima oglasa a kad zovem nema burica?? Stvar mi je sad vec prilicno hitna, pa reko' da nema neko.
  8. Drugari, da neko nema viska pivsko prohrom bure od 50 litara? Ili ako znate gde mogu da nabavim, pomoc dobrodosla.
  9. A da prefarbas sediste u boju farmerki, pa da samo vozis u farmerkama??
  10. Malo je mutna. Jel ono Chuck Norris?
  11. Ovo ti je vise nego OK ponuda. Da sam kupujes sve sto ti treba dao bi vise od 25 eu.
  12. Cekaj oni se reklamiraju > upis + ovlašćenje za MUP + 5 časova za A kategoriju = 3800 dinara! Kako skuplje? Ali ako kazes da su kinezi preskocicu.
  13. Koliko se greje taj poklopac pri radu motora? Razmisljao bi u sledecem pravcu. 1.Model poklopca 2.Termo oblikovanje tanke table akrila 3.Laminiranje zadnje strane akrila 4.lakiranje bojom za branike Napravis npr. od bloka gasbetona (Ytong) model poklopca. Treba da u rerni ili fenom zagrejes tablu akrila i prevuces ga preko modela da bi dobio sto detaljniji pokplopac koristi tanji akril. Odneses kod camdzija (gora-skuplja varijanta u branik servis)da ti zadnji deo predju 1 slojem laminata.. i gotovo. Treba da izbusis i rupe.Farbanje. Ako imas nesto od navedenog materijala vec u garazi mozda se isplati. Ja ti drugarski doniram dovoljno staklenog platna ako krenes da pravis.
  14. Nemoj da si na kraj srca, sam sebe ces da izmalerises. Mene za B kod hale Pionir pandur oborio jer se NISAM OBRIJAO za 'ispit'. Jbga nisam znao da covek voli da uprilici svecnost prilikom polaganja. Nego na kojim motorima je obuka i u kakvom su stanju? Kako izgleda cas? Pravi cas ili u fazonu idi vozi po poligonu??
  15. Ma idi, kakvo parkiranje u rikverc. Jedna moja 'pokojna' polozila iz I puta ,ajd kao da malo idem sa njom -sveza je pa da ne ide odmah sama. Sednemo u njenog Yuga i ona se priseca -namesta retvorizor, sediste.... i sta sad???? Pa kazem "upali auto i idemo"............ "Kako se pali?????" Ne zna da upali auto-isti yugo kao u auto skoli.Mislim zeza me. Kaze uvek kad dodjem na cas sednem u kola koja vec rade -ono izadje 'djak' a ona udje i teraj- nema startovanja motora... Poznajem gomilu zena koje su polozile iz prvog a skoro ni jednog muskarca???
  16. Ne znam mali, ne nosim ih. Bas ne das da ti niko dira DLVcompany ?
  17. Ne vidim sta pise na tom avataru, a tripujes valjda da bi trebao da znam iz kog si kluba. Da li si u istom klubu u kome je i KAWASAKI 500? Ako jesi> za pocetak KAWA500 rece da IMATE klupsku radionicu i klupskog majstora ‘cika’ Mileta. Ako nisi> otkaci se . ‘Cika’ Mile mi je to isto ponavljao, kako je on klupski majstor, a njegova radionica valjda – klupska radionica. Ti si se izgleda uzentovo tog trougla klub>poresko>klupski majstor i naplata radova-delova, pa glumis demenciju. Mora da si visoko rangiran clan, cim ti nije sve jedno. Imas nalepnice- zastavice? Ako si ovlascen da u ime klupskog majstora refundiras, sramotno naplacene delove- se sretnemo. Nazalost pa ne pamtim imena (muskaraca) ali sreo sam jos 2-3 lika u ‘klupskoj radionici’ koji su imali istu pricu klub>klupska radionica>Mile , jedan od njih ( klinac 18-tak god) bio je skoro svaki put u ‘klupskoj radionici’. Sad brzo jedan klupski sastanak pa karajte (turcizam – grdite) Mileta sto se lazno predstavlja , a tu je i KAWA500 vidjen za isti tretman. p.s. svi sa nestrpljenjem cekamo da cujemo kako su, za sada dvojica, poznatih izgrednika kaznjena od strane KLUBA za blacenje i stetu nanetu klubu.Usput verovatno cete da udjete u trag onome ko je nabavio delove za klupskog majstora i mene zrtvu, bilo bi zanimljivo da saznamo i taj podatak. Najkonkretnije - NE UZIMAJTE DELOVE preko 'cika' MILETA, koji se predstavlja kao 'klupski majstor' gore pomenutog kluba. Na kraju, Gojko , ako nastavis da me pravis ludim, i da glumis zbunjenost, sasvim je izvesno da cu da popizdim i da me nece mrzeti da proverim u poreskom kako stoje stvari , posto nisu magarci njima ce Mile i klub lako sve da objasne.
  18. :neznam: Ako klub u kom si- nema klupski servis, ovaj drugi ,u kome je npr. KAWASAKI 500 ima. Uvukle ti se tange, ili si nervozan bez razloga?? Nego treba citati, a pametnom coveku i komarac je muzika. Spoljna prezentacija klubova -logo, plavicasti izgled sajta je kao da su klonirani, a u svima je clan ili je bio, pomenuti majstor i njegovi nabavljaci delova. Znaci ACA je objasnio u postu pre tvog sve, a ko tebi drma kavez , 'bem li ga??/? Ubuduce delove nabavljam direktno ili od Igora. Ne poznajem Igora licno ali vidim da mu $ nije sve u zivotu, jos odavno mi je na forumu VESPA SRBIJA nudio GRATIS sijalice u boji, za moj projekat zadnjeg stopa. Skoncentrisi se pa polako 2-3 puta iscitaj sta je receno na temi. Moji postovi su na zadatu temu -VESPA DELOVI, a usput sam pominjem i kako sam,gde i posto 'nabavio' 300% skuplje delove, i drugi put drz se teme. U kom god da je covek klubu, niko ne zasluzuju to od 'ljubitelja' vespe.
  19. Auu, ko je to komatozan krstavao ove klubove ili je ovaj drugi nameran klon. Vespa Beograd- drustvo ljubitelja Vespe i Vespasian -drustvo ljubitelja Vespe a grbovi isti ???? Ove koje sam upoznao licno ogadili su mi i Vespu i klubove , a sudeci po postu clana KAWASAKI ZR 500 A i 'klupskog najstora i klupske radionice' koji su mi u losem secanju, necu sigurno tamo, znaci vidimo se. A volim i pivo. Nego da ne spamujemo Igorovu temu..
  20. Da mi nije jasno si u pravu. Na forumu sam Vespa Srbija, pa sam mislio da automatski pripadam klubu Srbija. Znam da su beogradjani sastancili, svadjali se i valjda na kraju pocepali klub, ali detalje ne znam, nit me interesuju, a mozete i da pretpostavite oko cega se danas ljudi svadjaju. Editovao sam gornji post da ne namazem pogresan klub, u svakom slucaju 0000 -cetvore oci.
  21. Igore sledeci put kad mi (nedaj boze) bude trebala opravka dolazim kod tebe. Mnogo bre skupo clanstvo u Beogradskim vespa klubovima, mada jedva cekaju novu zrtvu... ovaj clana. 'Majstor na celu kluba' mi je za delove po katalogu scooter-center.com 6.93 EU trazio 21 EU, ono jes' na kraju je hteo da me casti da spusti na 20 EU, da se ne cigancimo. Mozda ga i grizla savest sto mi delove naplacuje 300% skuplje. Ovo 6.93 EU je cena sa uracunatim porezom od 19%!!! Osnovne delove za generalnu sam platio 240 EU, a 'ruke' 120 EU. Razmisljam se da mu u 'klubski servis' posaljem poreznike. Na pocetku sam mu rekao da zapise na papiru sta je zamenjeno, matori je kenjao i kenjao sta je od delova menjao a kad sam trazio spisak novih delova.... nista. To su moja iskustva a vi vesparosi ako ste ovce- pravo kod klubskog majstora, ako mu pre toga poreznici ne zatvori 'klub'. Nego jel' Vespa klub Srbija prima clanove i iz Beograda- sa Vracara?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja