Jump to content

Moto Zajednica

Kosmoplovac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd

Poslednji posetioci profila

462 profile views

Kosmoplovac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. Suzuki SV 650, za mnogo manje od 4000 mozes da uzmes savrsen.
  2. Brake cleaner? Samo probaj prvo sa unutrašnje strane, da ne poebe boju, ali ne bi trebalo.
  3. Proletos sam išao da gledam ovaj motor i moj utisak je da je u odličnom stanju. Tražio je 1400e, ali nije bio na njegovom imenu. Sad vidim da u oglasu piše "vlasnik", možda je zato veća cena. Mislim da vredi pogledati, ali samo da napomenem da ne poznajem čoveka osim to malo što smo se videli dok sam gledao motor. Znam da nije 600cc i nije to godište, ali ipak sam napisao, možda ti bude od koristi. Pozdrav! https://www.polovniautomobili.com/motori/10512594/suzuki-gsx750f
  4. Ja imam MT Revenge model, kosta ispod 100 evra u Jamahi Barel. Nikakvih problema sa bukom nisam imao ni na vecim brzinama od 100 na sat. Preporuka, mada mi se cini da si vec doneo svoju odluku. Pozdrav!
  5. Ja sam to podeliio u tri etape po tri sata. Krenuli popodne iz Beograda, prenoćili u Užicu (tamo mi je tazbina) i sutra ujutru krenuli na more. Ručali na Žabljaku oko podne, stigli u Boku oko 16h. Isto smo išli kolima, laganica bez žurbe. Granični prelaz Jabuka, nema zadržavanja.
  6. Ja sam išao ovim putem pre dve nedelje na more. https://goo.gl/hqb2iy Preporuka za teletinu ispod sača u hotelu Zlatni Bor na Žabljaku. Oprezno kroz Crnu Goru, poštuj ograničenje. Nije toliko frka za tih 20 evra, koliko je smaranje što ti oduzmu saobraćajnu pa moraš da odeš do prve Pošte i posle da im doneseš uplatnicu da bi ti vratili papire.
  7. Brate, otkrij ga tokom zime jednom nedeljno na pola sata i nemas frke. Kakav dehumidifajer, sta ti pada napamet.
  8. Samo da se upišem i ja, pratim temu. Od nedavno sam vlasnik Xcitinga 500, pa cemo se družiti na vožnjama.
  9. Na ovom linku piše da vožnja počinje u 16h. Da li sam ja propustio neku drugu informaciju, ili si ti pogrešno pročitao? Molim administratore da potvrde.
  10. Što se mene tiče, moguće su sve kombinacije, tako da mogu da pređem i u trokrevetnu sobu ako će to omogućiti još nekome da upadne na kamp. Vidimo se!
  11. Vidim da ima još ljudi koji su u sličnoj situaciji kao i ja, naime još nemamo motore. Pa sam hteo da pitam da li u Kuli postoji varijanta da se iznajmi motor za potrebe učešća na kampu? Eto ja bih došao, veoma sam zainteresovan, ali ne znam da li ću imati motor do tada.
  12. Evo i ja ću da se složim sa Singularitetom. Otprilike sam u sličnoj situaciji kao i ti, ali mi ne pada na pamet da uzimam motor na koji se ne ložim. Auto sam kupio glavom, ali motor... Pa nekim drugim delom tela, jbmlg...
  13. Evo ovde ga pominje: https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/115364-kupujem-hornet-i-slično/?p=1946147
  14. Znas za onaj Suzuki 650 DR RSE sto ga Jasminko prodaje? Ja sam razmisljao da ga kupim, ali ne mogu uskoro.
  15. Znači, vrh! Što reče neko, ulepšao si mi dan druže.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja