Jump to content

Moto Zajednica

petarst

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kymco

Poslednji posetioci profila

361 profile views

petarst's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

15

Reputacija u zajednici

  1. Probacu i bmw, mada neki kazu da je agregat neki jeftin kinezlija...
  2. Forza 750? Nije samo komfor u vezi syma vec sve je nekako jeftino, ckeam novi ak550 pa cu njega da probam ili taj bmw ali on samo polovan zar ne? Budzet je oko 10k eur , mada ne znam ni sam..
  3. Nazalost, tl508 ispada iz price, ne mogu da se smestim ugodno, udaram kolenima o volan ( 185cm ) inace pretvrdo sediste i sama izvedba ne odaje bar meni da bi za to dao tolike novce.
  4. probacemo TL508 hvala na savetima i na pm porukama
  5. Uzeli bi nov motor ili do 4 god. starosti, mislim da su ti motori stariji od 10 god. ili se varam?
  6. Pozdrav drugari, Imam nekoliko pitanja, treba mi preporuka za servis skutera, ko radi, gde itd..? Za Darka sam cuo, voleo bih da znam da li radi jos neko? Gde kupujete i menjate gume? Trenutno posedujem kymco downtown 300i i prezadovoljan sam motorom. Kupili bi smo sledece godine neki veci i udobniji skuter, a da to nije burgman 650. Probali smo Tmax i ona nam je uzana i skucena. Mozete li da mi nesto predlozite, za mene i zenu? Hvala vam na odgovorima.
  7. Tuga do neba..strasno. Kolege, od juce zena ne prestaje da mi zvoca da prodamo motor i da ne sedamo na njega vise. Ajde sto su nas ubijali van grada, sada su poceli i u samom gradu da nas gaze. Dokle ce ta pijana bagra da nas ubija, dokle cemo konstantno biti pod stresom,? Pa da li nas vide ili ne, da li ce da predje u nasu traku, ima li sljunka i peska u krivini..itd.. Placamo papreno registracije motora, ulice kao u Teheranu, kultura voznje 0...Moje skromno misljenje je da bi trebali da uticemo na ovu sugavu vlast da donese zakon o pijanim osoboma, trajno oduzimanje vozacke dozvole bez mogucnoscu da se ista dobije. Zasto ne mozemo da organizujemo neki protest i da skrenemo paznju i na nas i nase probleme?
  8. Pozdrav kolega,

     

    nemoj zameriti ali morao sam da odreagujem jer je aleksandarr na par mesta (između ostalog i u mom putopisu NA JUG, PA U KRUG...) opisao svoju neprijatno iskustvo koje je imao sa policijom, što ja opet ne bih generalizovao da sam na njegovom mestu, ali ajde... Drugo nešto je u pitanju: podforum Putopisi je najlepši deo BJB foruma i kada se neko potrudi i napiše putopis za to je potrebno dosta i volje i truda. Komentari kolega u putopisu trebalo bi da se, pre svega, odnose na taj putopis i ono što je u njemu opisano tj. u vezi sa putopisom a ne neke digresije koje nemaju veze sa tim. Time se putopis nepotrebno spamuje i ne verujem da to iko voli.  To sam samo hteo da predupredim, iz dobre namere. 

     

    Vidimo se na drumu :moto3:

    1. petarst

      petarst

      Sve je jasno Dragane, zato sam se i izvinio :) , nov sam pa polako dok se uhodam :)

       

      Hvala na poruci i vidimo se na drumu :)

  9. Dragane, izvinjavam se nisam to video, pokusacu da nadjem temu.
  10. Стефане, читајући твој путопис осетио сам као да сам и ја тамо. Феноменалне фотографије и занимљиви пејзажи. Браво! Питање за Александра, ако може да нам исприча шта му се догодило да и ми остали будемо информисани шта може да нас очекује доле у ЦГ?
  11. Bozo, mozes li i meni dati Dejanov broj tel. na PM, molim te?
  12. ok, verovatno treba da se naviknem... kakav li je onda bocni vetar na vecim motorima
  13. cao covek, dobio sam vas kontakt, kupio sam downtown 300i skuter i voleo bih da se vdimo da prekontrolisete sve i ono sto je potrebno da se zameni i uradi. Da li mozemo i kada da to uradimo?

     

    hvala,

    Petar

  14. Vucko, hvala na odgovoru, nasao sam majstora za sediste, zna za problem, stavicemo memorijsku penu i novo platno. Elem, imam jos par pitanja da vas ne gnjavim puno. Pozicija u izvedbi led tehnologije, dva led-a ne rade. Zvao sam kymco traze 310 eur za far.... vidim da ima nekih inbusa ali ne znam da li postoji mogucnost da se skinu i da se poprave?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja