Jump to content

Moto Zajednica

Djaps27

Članovi
  • Broj tema i poruka

    96
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Djaps27

  1. Ne bih rekao da je bas u mestu, nego kad je prilazio semaforu i kocio... Prilicno je izgrebano, mislim da poliranje nece proci.
  2. @Ivanrsvb hvala puno, a gde bih mogao da nabavim novu deklu? Inace moja je u mat crnoj boji, onu sliku gore sam postavio sa interneta samo da pokazem koji deo je u pitanju.
  3. Ok, onda cu nekako izdrndati dok je na motoru, tacnije, uvalicu majstoru to da sredi.. prethodnom vlasniku je motor bukvalno ispao na semaforu, tj. prevrnuo se na stranu i izgrebala se samo ta dekla..
  4. @Ivanrsvb za proveru kog tajminga? Je li ok da ga skinem? @Biker-Boy zato sto mi je puno jednostavnije da ga skinem, treba i da se smirgla itd.. naravno pod pretpostavkom da ga nije tesko skinuti.
  5. Ljudi, znam da pitanje nije najpametnije, ali treba mi pomoc da shvatim koji je ovo deo (na slici), i savet da li mogu da ga skinem za potrebe farbanja.. U pitanju je ovaj sivi "poklopac" sa ovim krugom za nekakvo podesavanje, valjda.
  6. Pitanje je kratko i jednostavno.. kod kog majstora u Beogradu (ja sam na Zvezdari) mogu da odem da mi zategne lanac (nemam stender da to sam uradim) a da mi ne ispira mozak, i koja je cena te usluge okvirno? Moze i neko ko nije majstor inace ali je normalan.. Unapred hvala!
  7. Ja koliko znam (makar za Aliexpress) a i EBay ima slicnu politiku sigurno, od prevara te stite na sledeci nacin: Kada narucis robu oni novac rezervisu za isplatu prodavca i prebace tvoje pare na njihov racun, ali novac ne stize do prodavca sve dok ti ne potvrdis da si dobio robu, ili dok ne istekne rok za zalbu. U slucaju da nesto ne valja otvaras “dispute” i tu objasnis sta nije valjalo, oni ti vrate sredstva i to je to. P.S. Meni je Ali vratio novac svaki put.
  8. U moj katanac ne moze da se ugura ni prst. Ima toliko mesta da samo lanac prodje.
  9. Ja sam skoro uzeo Shark DSkwal i jako sam zadovoljan.
  10. Meni danas u Visegradskoj (Beograd) registracija izasla 25k, sa novom saobracajnom i novom tablicom.. I da, nikakvih problema na tehnickom, do duse od dodatne opreme imam samo slidere sa strane.
  11. Ja u kolektivnoj garazi zgrade imam svoje mesto gde sam u beton poda usrafio anker srafovima koji se na kraju polome i ne mogu se izvaditi (zovu se ankeri za beton sa lomljivom glavom), kroz to pa kroz ram provucem lanac od 12mm i pripadajuci katanac koji ima oklop i gotovo je nemoguce njega iseci.. imaju i kamere, i nadam se da je dovoljno.
  12. Shark D-Skwal, cekam i tamni vizir..
  13. Provericu za vikend, pre toga nisam blizu motora. Hvala jos jednom!
  14. Ja zaista postujem misljenje i provericu, hvala! Samo bih da napomenem da sam na mnogim YT videima video da je antifriz takve (crne) boje.. To vise kazem da bih utesio sebe nego da bih demantovao tebe, jer zaista nemam neko znanje o vozilima i tecnostima u njima. Npr: (moj antifriz je isto izgledao)
  15. Sto se tice mog “crnog” antifriza mislim da on jednostavno promeni boju kad’ se mali milion puta zagreje i ohladi, ne mora znaciti da se mesa sa uljem.. narocito kad’ se kasni sa intervalom promene..
  16. Baci pogled na ovu moju temu, i moj poslednji post.. Nisu nam isti motori ali to je u principu to, zaista.
  17. Potpuno isto na AliExpressu za 180 i koji dolar.... Mrzelo me da trazim bas isti ali npr: US $126.03 8% Off | Motorcycle zipper Air-bag Vest Moto Racing Professional Advanced Air Bag system motocross protective airbag https://s.click.aliexpress.com/e/c65FDBgM
  18. Istina, ja vozim naked verziju s2, upalim ga u garazi koja je sama po sebi akusticna, sve odzvanja, i mislim da smetam komsijama, kaze mi jedan, ma opusti se skoro da se ne cuje ni tu kod lifta (5 metara dalje)..
  19. Mislim da je TPS position sensor adjustment ili tako nesto..?
  20. Poklanjam CDI, nekad sam vozio kineski skuter pa sam za njega nabavio (bio je 50ccm) i nemam pojma na sta pase, ali ko zna rado bih ga ustupio.. P.S. Neka neko premesti temu gde treba.
  21. Bas tako, sve ovo sto je nabrojao pronto. Ja sam skoro kupio Yamahu sa predjenih 27k i covek mi je dao originalne plocice + nove na motoru, lanac i lancanici originalni.. takodje, kad’ se zagreje obori obrtaje i tada je skroz “spreman”. Takodje, pogledaj diskove kocnica, ne smeju da se pomeraju oko onih tockica, moraju da su fiksirani dobro...
  22. Zivim u blizini, nije mi jasno kako je moglo doci do ovako necega, raskrsnica je pregledna, posebno iz smera automobila, jer je put prav a nagib - nizbrdo...
  23. Darko to je mnogo... kazem iz licnog iskustva, ovaj sa slike je 2008, kupljen nov u Srbiji sa pravom kilometrazom u skoro odlicnom stanju (gume nisu nesto) a pocetna cena mu je bila 1k manje.. Do duse, bili su potrebni zamena ulja, antifriza, filtera, zatezanje lanca.. ali to je sve smesno u odnosu na 1k..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja