Jump to content

Moto Zajednica

goran-sm

Članovi
  • Broj tema i poruka

    207
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu goran-sm

  • Rođendan 17.04.1973.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sremska Mitrovica
  • Motocikl
    Kawasaki Vulcan 500

Poslednji posetioci profila

2514 profile views

goran-sm's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

128

Reputacija u zajednici

  1. Ako je to XL, koliku šaku imaš?
  2. goran-sm

    Formula 1

    Koje "gore stvari" je radio?
  3. Jedan od razloga zašto više ne idem na moto skupove u srbistanu. Do nedavno su ljudi dolazili sa svojim kreacijama, a onda su se umešali zakoni. Kako ovaj to registruje u US, a kako bi to isto kod nas?
  4. Atom; Ako nemaš adekvatan odgovor ne moraš mi pisati ono što već znam.
  5. Pitanje: Ako mi na "tehničkom" traže da skinem naslon, nosače bisaga koji se inače montiraju na šaraf i odgovaraju otvorima na ramu, a ja posle tehničkog sve to montiram, stavim bisage, na naslon okačim rančinu, šator, vreću i tako izađem u saobraćaj, da li sam u toj opciji tehnički neispravan?
  6. Kamere sa 1000 frejmova u sekundi, usporeni snimci do ludila, foto finiš, publika u detalje, a kada je u pitanju arbitraža kazne long lap, onda koriste snimak sa digitrona.
  7. I oni su padali ali ne u javnom saobraćaju.
  8. Pašće Titel 9 Jack Miller enters Spanish MotoGP with a bet against his wife - if he wins, he can buy a new boat!
  9. Brate, u moto 3 se čovek spucao u pobednika trkie, posle završetka trke i niko ni pomena. Al kad se MM zajebe odma drvlje i kamenje. Mnogo ih je popadalo. Rosijev batice pošalje Beštiju u bolnicu sa prelomom lopatice il čega već i ništa no komentara ić, de da se blati doktorov batica. Navijač sam MM i osudjujem incident sa Migelom koji je stradao ni kriv ni dužan. Nadam se da će da shvati Markez koji je domet te honde i spusti lopticu i lepo ko deda, da u narednim godinama potpiše još koji masan ugovor i penzija. Al me više od njegove glupe greške nerviraju pristrasni komentari puni mržnje. Nije dobar ni po sebe, a kamoli po druge. Uvek je vozio preko granice, one prihvatljive da se ne povredi i ne ubogalji i to mu je uspevalo osam puta, ali više nema tu snagu, tu brzinu reakcije pa ugrožava druge "bezobzirnom","nesmotrenom" vožnjom u pokušaju da vrati ono šta je odavno otišlo.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja