Jump to content

Moto Zajednica

Darko SB

Članovi
  • Broj tema i poruka

    619
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Darko SB

  • Rođendan 28.10.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sokobanja
  • Interests
    You tube / Drandigo
  • Motocikl
    Yamaha Fz6

Contact Methods

  • Yahoo
    Drandigo@yahoo.com

Poslednji posetioci profila

5226 profile views

Darko SB's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

379

Reputacija u zajednici

  1. Kod ovog Master agregata je pozeljno na vreme menjati ulje, desavalo se da lezajevi blokiraju, napravi cirkus, moze cak i da polomi kuciste, obavezna zamena ulja..
  2. Yamaha fzr600 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha fzr600, 2006. godište, Touring, vozilo prešlo 36000 km, Surčin. Cena 3.900 € - Motori - Polovni Automobili Ovaj lepo izgleda, samo bas jaka cena.. Honda Cbf600s WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Cbf600s, 2011. godište, Touring, vozilo prešlo 29222 km, Senta. Cena 4.250 € - Motori - Polovni Automobili I ova Honda mi ovako deluje ok, jel zna neko nesto, duze vreme vec stoji na oglasu..
  3. I ja mislim da je ovo sve kako treba.. Bez brige
  4. Skuter dok radi u leru okrece varijator nekom brzinom, isti preko kaisa okrece kvacilo, kvacilo lezajevima lezi na osovinu zadnjeg tocka, verovatno se neka sila prenosi na osovinu, pogotovo dok su lezajevi hladni i vuce ga da se okrene ka napred, pogotovo ako je hladan motor i radi na visim obrtajima.. Sad ne bi smeo da se okrece nekom brzinom, nego bas jedva da se okrece..Ali trebalo bi kad se zagreje da prestane da okrece.. Mozda lupam, tako nekako ja to zamisljam hehe
  5. Ja mislim da je to normalno, ne brini bez potrebe. Hladno vreme, kad se upali hladan motor za nijansu ima vece obrtaje pa moze tocak bas polako da se okrece ka napred, to sto zastaje su verovatno plocice koje se nisu sasvim vratile pa kace disk, ali i to isto je normalno sve i ne brini..
  6. Evo kako izgleda.. Sent from my SM-G988B using Tapatalk
  7. I ja ne znam, ima sa desne strane prekidac gde se menjaju brzine kretanja, u prvoj ide oko 10 na sat, drugoj 20, trecoj 30 i cetvrtoj 40 na sat.. Sprilike, nisam bas tacno merio ali tako nekako.. Lose sam napisao, sada kad razmislim to ispada da nisu brzine nego modovi voznje..
  8. Trenutno mi je u garazi el.skuter kao sa slike iznad.. Drugar odvezo auto iz Sokobanje za Boljevac pa se vratio tim skuterom, oko 30km je presao od Boljevca do Sokobanje, ima 4 brzine, trenutno mu stoji da je baterija na max.. Domet je oko 50km.. Max bzina oko 35- 40kmh, ja ga probao juce, fino ide, fino krece i za brdo je ok, star je oko godinu dana i vidim da je na satu 950km predjenih.. Neverovatno koliko je tezak.. Drugar zadovoljan, kaze svakog dana ga voze, zavrsava posao..
  9. Ne bi trebalo da ima veze podesavanje amortizera sa dodirivanjem kofera, zamislite situaciju da je skuter max natovaren i da predje preko vece neravnine ili udarne rupe, koliko god da su amortizeri dobri i podeseni na najtvrdje sabice se do kraja.. Evo slike kako treba da izgledaju koferi, treba da imaju mesta za kuciste filtera vazduha do se podvuce izmedju..
  10. I ja isto hehe, secam se teme jos pre nego sto sam ja kupio svog Atlantika, detaljno sam tada jos citao sve od pocetka.. Mnogo je dobar skuter, nema mu ravnog, neunistiv.. A Mitas je i kod mene otisao za manje od 10 000km, nisam mogao da verujem..
  11. Evo kako stoji, malo je veci kofer pa estetski nije bas nesto, ali za put je odlican, stane dosta stvari unutra..
  12. Ja sam prosle godine sam napravio nosac, tacnije prepravio od MT07, na oglasima je tada bio samo jedan i to bese oko 200e cena.. Ovaj sam platio oko 3000din, uklopio se fino.. Inace ja se lomim da prodam moj FZ6, ne znam ni sta bih dalje, nesto me uhvatilo da menjam, ako nekog zanima prodaje se, bar do kraja meseca, ako ne ode mozda i bolje, ponuda motora na oglasima trenuntno je nikakva..
  13. Ja imam taj skuter, et50, 2018 godiste, presao oko 10 000km, jedan kvar do sada, crkla bobina, cena bese oko 300 dinara.. Po meni i za mene to je odlican skuter, ja ga vozim i leti i zimi, namontirana zimska presvlaka preko i vozi se cele godine, lokal samo.. Pali bez problema i leti i zimi.. Kad je minus napolju prvo u prazno gas par puta pa onda bez gasa i pali u zavisnosti od hladnoce, iz prvi drugi ili treci put ali pali.. Ja moj konkretno nikada na kurblu nisam upalio, promenio sam akumulator samo i stavio kvalitetan.. Maks brzina oko 60, ali komotno moze na duze da se drzi 50 ne pravi probleme ne greje se.. Par stvari su mi od pocetka isle na zivce sa ovim skuterom, rucice su plasticne i prenose sve neravnine i udarce na saku, zamenio sam ih sundjerastim.. Amortizeri zadnji, bolje da ih nema, zlo.. Stavio sam polovne od Malaguti Madisona, poluispravne, druga prica... Sediste, tvrdo, prepravio sam ga da bude udobnije.. Sada je potpuno upotrebljiv skuter da mogu sasvim lepo da se vozim.. Ne kvari se cesto, mada ja cuvam sve pa mozda je i do mene, ovaj moj ima neku flesku sa tablom, svaki put pri paljenju prijavi drugu ukupnu kilometrazu, nekad je presao 1 300 km, sledeci put 105 000 km, nikad se ne zna sta ce da prikaze, cirkus na tehnickom ako proveravaju, svaki put druga km... Od servisa jednom godisnje menjam ulje, nevezano za predjenu kilometrazu, sipam samo kvalitetno ulje i to mu je sve od mene... Sve u svemu po meni odlican skuter, uz par modifikacija sasvim upotrebljiv moped.. Pre njega smo imali Sprint sport od 50cc, ista masina, i bio nam je ekstra za grad, on je presao bio nesto preko 20 000km kad smo ga prodali, i dalje je motor lepo radio i isao je i bolje od ovog Pede hehe
  14. Meni je bio bas zanimljiv, morao sam da sednem da vidim polozaj kakav je, umereno napadacki, meni sa 183cm visine sasvim lepo lezi, ne deluje malo, uzivo je stvarno lepo odradjen, prelep dizajn, kubikaza i snaga je za mene idealna.. Kako rekose tek je stigao jos ni cena nije formirana.. Nesto se mislim da prodam svoj motor i da kupim neki do 500cc, ne treba mi vise.. Inace sajam je bio super, imalo je sta da se vidi, drugar kupio cizme fin popust dobio.. Steta sto nije bilo Honde cb500 i Yamahe mt03, njih sam hteo da vidim, ali okk..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja