Jump to content

Moto Zajednica

Oroku

Članovi
  • Broj tema i poruka

    830
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Oroku

  • Rođendan 05.10.1988.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sombor
  • Motocikl
    XTZ 660 Ténéré

Poslednji posetioci profila

4424 profile views

Oroku's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

1,4k

Reputacija u zajednici

  1. Ako je početnička varijanta, Mavic kec fly more combo i kutijica sa ND filterima ti rešavaju posao. Kvalitet snimka je zadovoljavajuć, domet u prirodi sasvim dovoljan, baterija taman koliko ti treba za jednu lokaciju. Ja sam dokupio neku Xiaomi eksternu bateriju, pa dopunim na putu, ako baš vidim da ću potrošiti te tri baterije, mada se to retko dešava. Evo jedan snimak da vidiš kako radi.
  2. Evo nešto sa Minijem Kadrovi sa planina Bjelašnica, Visočica, Zelengora
  3. Da te podržim, jedna moja fotka ...
  4. @Gliga Super si uklopio snimke. Sviđa mi se! Baš bedak za baterije, neverovatno da su tako brzo pocrkale. Koliko su puta punjene? Kako si zadovoljan sa R-om? Ja čekam neku povoljnu cenu RP-a. Ovi što prodaju na KP traže kao za nov. Jedan mi čak tražio 110e više nego u prodavnici.
  5. @K_A_W_A Samo malo nežnije sa skretanjem i gimbalom. Naravno, obavezan Cinematic mode. Onaj snimak iz Vajske je već bolji, valjda kako se opuštaš i uhodavaš.
  6. Još jedan snimak sa Mavic Mini
  7. Uspeo si da nađeš Fly more?
  8. Prodajem Canon 70-200 mm f/4L USM u odličnom stanju, bez ikakve greške. Uvek na njemu UV filter. Prodaje se najviše jer ga slabo koristim. Cena: 350e Prodajem Fuji X-E2 , u odličnom stanju, sa tragovima korištenja. Prodajem isključivo jer skuplja prašinu na polici, usled nedostatka Fuji objektiva. Probao sam da se prebacim na Fuji, ali ipak ostajem veran Canon-u. Na aparatu neispravna sijalica blica. Ostalo radi bez problema. Instaliran je poslednji firmware, tako da sada ima sve kao noviji Fuji X-E2s. Cena: 210e Popust za bajkere se podrazumeva. Telefon: 062/220-717
  9. Ove godine se navršava deset godina od putovanja za Siriju i Jordan sa članom foruma, Bobs-om. Povodom toga, želeo sam da napravim osveženu verziju ovog putopisa. Fotografije sam ponovo obradio i ispravio greške u tekstu pisanog na forumu. https://sasalalic.com/put-u-siriju-i-jordan/
  10. Danas Minija napale pčele. Izvukao se živ, ali sad meni ostaje čišćenje.
  11. Ja sam prešao sa Mavic Air-a na Mini, preporodio se što se tiče baterije. Danas sam leteo, ne uspem da istrošim bateriju na jednoj lokaciji, dok je sa Air bilo baš kao ti sa Sparkom. Taman krenem, ono gotova baterija. Jeste Mini lošijeg kvaliteta izrade, ali kamera je skroz dobra i upotrebljiva. Probaću ovih dana i da montiram neki snimak. Do tad, evo dve fotografije.
  12. Konačno se smirio vetar, pa sam uspeo da probam Mavic Mini. Zadovoljan sam mališom, kvalitet snimka je odličan, samo malo previše doda sharpening, ali šta je tu je. Sutra idem da se provozam bajsom, pa ću probati da snimim nešto zanimljivije.
  13. Na kutiji kaže 6+ ... Na netu ljudi koriste sa 7,8,9, dok se najviše žale na 10. Nekima se desilo što i meni, posle updejta telefona. Ubeđen sam, da vratim na 8 da bi radio. Uspeo sam jednom, da krenem u aktivaciju, ali se opet diskonektovao. Probam danas sa burazerovim iPhone 6. Mada, žao mi da menjam ovaj Xiaomi....
  14. Da se pohvalim i požalim u isto vreme. Stigao Mavic Mini, ali ne mogu da uparim telefon i kontroler. Telefon je Redmi Note 5, Android 9. Pokušao sve živo, drugi kabl, resetovao, ali ništa nisam uradio. Kad ih spojim dva puta se konektuje i diskonektuje, treći stabilizuje i samo puni telefon. U aplikaciji piše "RC not connected to mob. phone". RC i dron se upare odmah. Šta raditi, a ne menjati telefon, jer sam ga uzeo samo zbog ovoga?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja