Lukac 1397 Napisano Mart 4, 2014 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem usluzno prijatelju (moj bivsi) V-star 650, americki model, 2007god uvezen pre 3 god,registrovan do jula ove godine, uradjeni svi servisi (Joca profimoto),A-1 stanje, farban kao je uvezen iz estetskih razloga (nije mi se svidjala fabricka oker boja) ima i bisage, cena 4100e, moze i zamena za jeftiniji custom uz doplatu. Svi koji poznaju Baneta iz Road rockersa (onaj dobrocudni sa bradom), znaju da je motor vozen samo na duze relacije i pazen isto kao kad je bio kod mene. 064 9760896 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Mart 17, 2014 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Cena korigovana na 3900e za forumase, aktuelna i zamena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...