mikri 3 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se provozao posle duge pauze ,sve radi savrseno samo menjac jako tesko ubaciva iz visih u nize brzine ,da li je mozda zbog polozaja menjaca u odnosu na fazaster (nastelovan je prema drugaru) jer mi je trebalo bukvalno da odvojim nogu sa njega kada sam hteo iz druge u trecu .Znaci kada saltam u mestu sve je normalno medjutim u voznji tesko hoce u nize ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 30, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a kako ti je nastelovano kvacilo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan pa probaj da ga spustis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan kvacilo odvaja odmah pri vrhu ,znaci ne moram ni da stisnem do kraja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 30, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mozda ti je lose ulje,a mozda i samo da nastelujes nozicu menjaca,meni dok nisam promenio ulje krcao po malo iz prve u drugu,sad se to sa promenom ulja vise necuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan ulje je od prosle god . ali jako malo vozeno sa njim ,nema krcanja nego jednostavno nece ,probacu da nastelujem nozicu ,jako bi voleo da je to u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Februar 3, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan spustio nozicu menjaca i sve radi savrseno , :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 5, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan koliko ja znam iz nekih informacija minarelli 660ccm agregat koji koristi pomenuti xt660xr,derbi mulhacen 660, i aprilia pegaso 660 imaju suvo kvacilo bez ulja zato imaju tako savrcen mijenjac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 8, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kvacilo odvaja odmah pri vrhu ,znaci ne moram ni da stisnem do kraja . Ne znam koji je motor u pitanju, ali ako je na korpi umesto seta spiralnih opruga jedna lisnata, onda je bitno da se kvacilo nasteluje da odvaja oko sredine hoda. U suprotnom prevrnes celu oprugu i nista nisi uradio. A mozda je i do hladnog vremena, a proveri i kolicinu ulja u motoru da nebude kasmo, posto nije jedan motorcikl crkao zbog prolecnog manjka ulja (vlasnici pre prolecnog paljenja ne provere kolicinu svih tecnosti u motorciklu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...