NOTORIOUS 487 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Oglas za kolegu koji na zalost ne provodi mnogo vremena na forumu, vise je na drumu Kubikaža (cm3): 249 Snaga (kW / KS): 15 / 21 Broj cilindara: 2 Godina proizvodnje: 2000 Kilometraza: 53.200 km Menjač: Manuelni Boja: Crvena Registrovan do: 09.2014. Poreklo vozila: Domaće tablice Oprema : Ksenon Poviseni vetrobran Cerada Kaciga Bočne torbe Opis motor u odličnom stanju, lanac, lančanik i gume zamenjeni pre oko 10000km xenon far, nove bisage povišeni vizir, crash bar E sad i ja da kazem koju : Dosta sam putovao tocak uz tocak sa ovom masinom i mogu izneti samo reci hvale. Za tri- cetiri godine koliko se vozimo zajedno nikad nigde nije stucnula, a kamoli nesto ozbiljnije. Agregat je u odlicnom stanju, nenormalno malo trosi (2,2 l na otvorenom, 2,5 l po gradu) kad god stanemo na pumpu ja u TDM-a srucim 2 crvene, a kolega istrese sitnis iz dzepa i vozi dalje. Ne curi nista, nije olupan, bas lepo izgleda.... Ko ga kupi ubedjan sam da ce se slatko navozati ! Pozdrav drugari i srecna prodaja/ kupovina. E da: razlog prodaje je prelazak na veci motor. Cena: 1600 evra, za forumase dogovor Kontakt telefon : 063 333 190 Vlada 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Neko nesto, niko nista.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo si neozbiljan za potrosnju od 2.5L po gradu. Ni u ludilu ne moze toliko... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1809 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 905 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo si neozbiljan za potrosnju od 2.5L po gradu. Ni u ludilu ne moze toliko... Mozda ga leruje sa Vidikovca do Sajma... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan moguce da je neznatno jaca, al da trosi malo, trosi. Ja znam za otvoren put da je 2,2- 2,4 potrosnja Bigbad je l' mos' se nadjemo na 3 litre po gradu, jel nije malo ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 5, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema leba ispod 3.3-3.5 u gradu. I to da ga vozi dete od 25 kila. Po novom Beogradu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ratnica je nasla novog vlasnika ! Neka ga sluzi kao sto je i prethodnog i da se slatko navoza sa njom ! Hvala na saradnji drustvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...